Абонамент за бюлетин
Голо острие

Голо острие

ISBN: 9789542612568
Издател: Хермес
Издадена: 2013
Брой страници: 448
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 14.95 лв.
Цена: 14.95 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Бившият охранител Кавано с изненада научава, че е получил в наследство фирмата, в която е работил допреди половин година. Преди да реши какво да прави с компанията, той е нападнат от наемни убийци в ранчото си. Измъкнал се на косъм от опожарения си дом, Кавано трябва да открие защо е взет на прицел и кой стои зад нападението. Дали става въпрос за отмъщение на убийци, чиято мишена е спасил, докато е бил охранител? Или е някой бивш колега, който е искал да получи фирмата?

Когато поема ръководството на охранителната компания, Кавано е изправен пред ново изпитание – серия от убийства на служители на фирмата и агенти на национални служби по сигурността. Разследването го отвежда до Ню Орлиънс. Там той ще се върне в далечното минало. Предстои му да довърши започната в детството игра, но този път залогът е собственият му живот.

------------------

Дейвид Морел е автор на над 30 световно признати бестселъра. Обявен за баща на съвременния трилъров роман, световноизвестният писател е преподавал американска литература в университета в Айова, преди да се отдаде изцяло на писателската си дейност.

Звездата на Морел изгрява, когато по романа му „Първа кръв” е заснет култовият филм „Рамбо” с участието на Силвестър Сталоун в главната роля. Последвалите две части допринасят за утвърждаването на Дейвид Морел като един от най-продаваните и уважавани съвременни писатели. Безапелационнният успех на романите му „Огнена Сиена”, „Двоен образ”, „Братството на розата” (по него е заснет хитов телевизионен сериал), „Шпионинът, който дойде на Коледа” и „Призрачни светлини“ печелят на автора не само обичта на читателите, но и признанието на критиката и колегите му.

Книги, подобни на "Голо острие"

Братството на розата
-10%

Братството на розата

Дейвид Морел

12.60 лв.
Братството на камъка
-10%

Братството на камъка

Дейвид Морел

12.60 лв.
Специален агент

Специален агент

Нелсън Демил

19.99 лв.
Първата лъжа печели

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

19.99 лв.
Паяка
-10%

Паяка

Ларш Кеплер

19.80 лв.

Други книги от Дейвид Морел

Коментари за "Голо острие"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах