Абонамент за бюлетин
Галактиката и земята там отвътре
-10%

Галактиката и земята там отвътре

ISBN: 9786191932528
Издател: Artline
Издадена: 2022
Брой страници: 326
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 16.00x24.00
Корична цена: 24.00 лв.
Цена: 21.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Върнете се в обширната, удостоена с наградата „Хюго“ вселена на Народната галактика, за да изследвате още едно кътче на космоса – често споменавано, но все още непроучено – в този поглъщащ том от поредицата за Пътешествениците, който съчетава трогателни персонажи и фантастични приключения.

Без вода, въздух и живи създания от местен произход, планетата Гора не е забележителна с нищо. Единственото, което може да посочи в своя полза, е случайната близост до по-популярни светове. Това я превръща в приемлива крайпътна спирка за корабите, пътуващи между „червеевите дупки“, които осигуряват връзките в Народната Галактика. Ако дълбокият космос е магистрала, то Гора е просто обикновена спирка по пътя.

В „Пет пъти подскокни, веднъж спри“, космоплавателите на далечни разстояния могат да си поизпънат краката (тоест, ако имат такива), и да се снабдят с гориво, разрешителни за транзитно преминаване и разнообразни провизии. „Пет пъти подскокни“ се управлява от предприемчива извънземна и нейното понякога услужливо дете, които работят здраво, за да осигурят малко късче от дома на всеки, който минава.

Когато странен технологичен срив спира всякакво движение към и от Гора, трима непознати – всичките от различни видове с различни цели – са принудително събрани заедно в „Пет пъти подскокни“. Закотвено на едно място, без нищо друго за правене, освен да чака, триото – изпратен в изгнание артист, който трябва да спази уговорка, превозвачка на товари, озовала се на кръстопът в личния си живот, и загадъчна личност, която прави всичко по силите си да помогне на тези в покрайнините – са принудени да се изправят пред осъзнаването къде са били, къде може да отидат и какво са, или какво биха могли да бъдат, един за друг.

Книги, подобни на "Галактиката и земята там отвътре"

Архив на малцината, родени в космоса
-10%

Архив на малцината, родени в космоса

Беки Чеймбърс

21.60 лв.
BRZRKR, том 3
-10%

BRZRKR, том 3

Киану Рийвс

18.00 лв.
Нож от блянове
-10%

Нож от блянове

Робърт Джордан

25.19 лв.
Киндлинг

Киндлинг

Трейси Чи

25.00 лв.
Палач на богове
-10%

Палач на богове

Хана Кейнър

26.10 лв.

Други книги от Беки Чеймбърс

Коментари за "Галактиката и земята там отвътре"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах