Абонамент за бюлетин
Втори шанс
-10%

Втори шанс

Издател: Колибри
Издадена: 2014
Брой страници: 304
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Свети Валентин
Андрю Стилман е репортер в „Ню Йорк Таймс” и току-що се е оженил за ученическата си любов. Прави разследване за мрачна страница от историята на Аржентина.

На 9 юли 2012 г., докато тича покрай река Хъдсън, внезапно е прободен в гърба и се свлича в локва кръв. Идва на себе си на 7 май 2012 г., два месеца преди сватбата си. Съдбата му дава втори шанс, той може да се опита да открие кой е убиецът му. Завистлив колега, читател, който е загубил всичко заради негова статия, сериен убиец или ревнива жена? Андрю има два месеца, за да разплете загадката. Дали ще повтори преживяното, или ще избере нови пътища?
Андрю Стилман попада в шеметна история, която го отвежда от Ню Йорк до Буенос Айрес и обратно. Ще успее ли да използва неочаквания втори шанс?

--------------
Марк Леви е популярен френски писател, роден през 1963 г. в Бийанкур. На осемнайсет години постъпва в организацията на Червения кръст и едновременно следва в Париж стопанско управление и информатика. Още като второкурсник създава първата си компания. През 1984 г. заминава за САЩ, където участва в създаването на две фирми за компютърна графика, а по-късно ръководи студио за обработка на компютърни изображения. През 1991 г. се връща във Франция и става един от основателите на компания, занимаваща се с архитектура и вътрешен дизайн. Още първият му роман „Ами ако това беше истина “ (2000), го прави известен. Книгата е екранизирана през 2005 г, преведена е на около четирийсет езика и е издадена в трийсет и пет страни. След този голям успех писателят се установява в Лондон, а по-късно - в Ню Йорк.
Освен първият му роман на български език са излезли още книгите „Къде си”, „Седем дни за цяла вечност“, „Следващият път“, „Да Ви видя отново“, „Децата на свободата“, „Всички онези неща, които не сме си казали“, „Първата нощ”, „Първият ден”.
През 2007 г. Марк Леви гостува на Панаира на книгата в София.

Книги, подобни на "Втори шанс"

Това се случи през нощта
-10%

Това се случи през нощта

Марк Леви

23.40 лв.
Обърнатият хоризонт
-10%

Обърнатият хоризонт

Марк Леви

18.00 лв.
Чувство, по-силно от страха
-10%

Чувство, по-силно от страха

Марк Леви

15.30 лв.
Първата нощ
-10%

Първата нощ

Марк Леви

13.50 лв.
Първият ден
-10%

Първият ден

Марк Леви

13.50 лв.

Допълнителни материали Други книги от Марк Леви

Коментари за "Втори шанс"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах