Абонамент за бюлетин
Всичко красиво започна после
-10%

Всичко красиво започна после

ISBN: 9786191641000
Издател: Enthusiast
Издадена: 2014
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
„Драматична и поетична история за безсмъртната природа на любовта и за жестоката красота, която понякога се крие в човешката съдба. Роман, който всеки трябва да прочете!“
Ню Йорк Таймс

---------------

Ребека е млада, красива и много объркана. Талантлив художник, тя търси утеха и вдъхновение под жаркото слънце на Средиземноморието – в Атина, – докато се опитва да разбере себе си и да се научи да обича без страх.

Джордж е дошъл в Атина да учи древни езици, след като е завършил скъпо частно училище и университет от Бръшляновата лига. Той е самотник без никакви контакти и прекарва времето си над книгите или в скитане из града в пиянски унес.

Хенри е в Атина на разкопки. Квалифициран млад археолог, той се е отдал на изучаването на миналото на града, за да избяга от своето собствено, което крие болезнена и несподелена с никого тайна.

И тогава, след поредица от случайни срещи, съдбите на тримата странници се преплитат, докато те се впускат през глава в едно лято, което ще ги промени и ще преобърне живота им за десетилетия напред.

* * *

„Ако Франсис Скот Фицджералд и Маргьорит Дюрас имаха син, то това би бил Саймън ван Буй! Един наистина специален писател, който със своя абстрактен език създава такива емоционално наситени и оригинални образи, че дъхът ти буквално спира.“
Лайбръри Джърнъл

„Всичко красиво започна после“ едновременно създава и удовлетворява страстта на читателите по пътешествията. Убедителната проза на Ван Буй ще ви пренесе през морета и океани, ще ви заведе на археологически разкопки, на летища и в хотели по всички краища на света, а романтичната приказка, която е в центъра на книгата, остава ярка и жива, дълго след като историята е приключила.“
Пъблишърс Уикли

--------------

Саймън ван Буй е израснал в Уелс. Автор е на книгите „The Secret Lives of People in Love“ и „Love Begins in Winter“, с която печели международната награда за къс разказ „Франк О`Конър“.

Редактор е на няколко философски книги, а негови есета са публикувани в „Ню Йорк Таймс“, „Дейли Телеграф“ и „Гардиън“. Живее в Ню Йорк, където преподава в Университета по визуални изкуства. Негови творби са преведени на повече от петнайсет езика.
През 2013 г. той основава организацията „Писатели за децата“, чиято основна цел е да помага на младите хора да изграждат увереност в себе си и в своя талант.

Научете повече от официалния сайт на автора http://www.simonvanbooy.com.

Книги, подобни на "Всичко красиво започна после"

Нощен ферибот за Танжер

Нощен ферибот за Танжер

Кевин Бари

22.80 лв.
Буря над Тъкачната вила

Буря над Тъкачната вила

Ане Якобс

24.50 лв.
Поща за госпожа Бромли

Поща за госпожа Бромли

Стефан Брайс

26.80 лв.
Другата госпожица Бриджъртън

Другата госпожица Бриджъртън

Джулия Куин

17.90 лв.
Театър "Империя"

Театър "Империя"

Майкъл Бол

24.00 лв.

Други книги от Саймън ван Буй

Коментари за "Всичко красиво започна после"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах