Абонамент за бюлетин
Вселената човек
-10%

Вселената човек

ISBN: 9789546265005
Издател: Аратрон
Издадена: 2019
Брой страници: 454
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 20.70 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
Това преработено и допълнено издание на „Вселената човек“, чийто автор е българският посланик на Небесата Нина Ничева, предлага нова информация и техники, които могат да помогнат на търсещия да се пробуди и да свали още един пласт от илюзорните представи за себе си, за да познае личната си вселена, която е отражение и на света извън нас. Себепознанието е индивидуално пътуване, а чуждият опит е гледна точка, която разширява личната перспектива и помага всеки сам да намери отговорите, които го вълнуват. След това чрез своя личен опит да помага на другите, които вървят по пътя, в търсене на истината за човека, Земята и Вселената.

Подсказващите знаци са в нас и около нас. Включената тук информация за датата на раждане, определяща същността ни, и слънчевия знак, под който е роден човек, могат да ни помогнат да осъзнаем някои от уроците на душата в това прераждане, да разберем как да се свържем със своя слънчев ангел или с Пазителите на всяка планета от Слънчевата система, за да подпомогнем своето духовно пътуване и израстване.

Ако искате да получите даровете на небесните ни родители, може да използвате информацията за Бащата Слънце и Майката Земя или да намерите отговори за случващото се в живота ви и по света, което е резултат от проявата на Закона за причината и следствието в трите царства на Земята.

В книгата са включени и лесни техники за самолечение, лечебни мантри за чести неразположения, формули за връзка с Божествената проява на всички нива и вибрацията на различните музикални стилове. Някои от въпросите, които си задава всеки, тръгнал по пътя на духовността, получават отговори от Космическата мрежа, подходящи за сегашното ни ниво на съзнание и развитие, за да си припомним, че всички сме част от Цялото, а личната ни вселена е миниатюрен атом от Създателя.

Книги, подобни на "Вселената човек"

Благодари и благослови
-10%

Благодари и благослови

Нина Ничева

14.40 лв.
Мисия пазител
-10%

Мисия пазител

Нина Ничева

15.30 лв.
По пътя на спиралата
-10%

По пътя на спиралата

Нина Ничева

16.20 лв.
Матрицата на кармата
-10%

Матрицата на кармата

Нина Ничева

18.00 лв.
Космическата мрежа - пътешествия на духа
-10%

Космическата мрежа - пътешествия на духа

Нина Ничева

12.60 лв.

Други книги от Нина Ничева

Коментари за "Вселената човек"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах