Абонамент за бюлетин
Влудяваща жега
-10%

Влудяваща жега

ISBN: 9789542928898
Издател: PROBOOK
Издадена: 2017
Брой страници: 392
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 13.99 лв.
Цена: 12.59 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
В първата й сутрин като капитан на 20-и полицейски участък Ники Хийт е разтърсена, след като нейният психолог от нюйоркската полиция е изхвърлен мъртъв на брега на река Хъдсън.

Но шокиращото убийство на човека, който знае най-съкровените й тайни, е само първият от серията удари, които ще понесе топ детективът от отдел „Убийства”. Скоро тя е неприятно изненадана от откритието, че нейният годеник – репортерът-носител на „Пулицър“ Джеймисън Руук, тайно се е срещал с нейния психолог като част от сензационен разследващ материал, който той подготвя за едно списание.

В този приковаващ вниманието нов роман от хитовата поредица авторът на мистерии Ричард Касъл превежда Ники Хийт през най-страховития й́ и осеян с опасности случай до момента. Залогът за нея никога не е бил толкова висок и емоционален, докато тя се опитва да спре изобретателния сериен убиец със смразяващ почерк и дълъг списък с мишени. В своята борба за справедливост Хийт се изправя срещу самовлюбен интернет милиардер и жаден за медийно внимание експерт по автомобилната сигурност, понася хакерска атака, която парализира системите на цялата нюйоркска полиция, а безмилостна опасност е надвиснала над нея и мъжа, за когото й предстои да се омъжи, в случай че и двамата оцелеят в това смъртоносно премеждие.

--------------------

Ако не сте гледали някой от епизодите по ABC за Касъл, веднага трябва да го направите. Това е шоуто, по които тези книги са написани е едно наистина много интересно, в криминално отношение, шоу - всеки път ситуациите са нови и различни. Изгледах цели два сезона и още не съм разочарован от нито една серия. Надявам се и книгите да са на това подобаващо ниво.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Влудяваща жега"

Разбиваща жега
-10%

Разбиваща жега

Ричард Касъл

15.29 лв.
Жега и Буря
-10%

Жега и Буря

Ричард Касъл

15.29 лв.
Буря назрява
-10%

Буря назрява

Ричард Касъл

14.39 лв.
Ужасяваща жега
-10%

Ужасяваща жега

Ричард Касъл

12.59 лв.
Буря иде
-10%

Буря иде

Ричард Касъл

12.59 лв.

Други книги от Ричард Касъл

Коментари за "Влудяваща жега"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах