Абонамент за бюлетин
Викърби завинаги
-10%

Викърби завинаги

ISBN: 9789542962120
Издател: Апостроф
Издадена: 2012
Брой страници: 128
Корица: Мекa
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 6.99 лв.
Цена: 6.29 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Любовни романи
След внезапната смърт на съпругата си Йонас Нивел и дъщеричката им Лили се местят да живеят в Чикаго. Няколко години по-късно двамата се завръщат в родната Швеция. Младият мъж отново се изправя пред тежките обвинения на тъста си, собственик на фабрика за стъкло във Викърби. Хокан Петершон продължава да го вини за смъртта на по-голямата си дъщеря. Другата, Сирка, обаче си поставя за цел да ги сдобри. Мисията ѝ изглежда безнадеждна, особено след като признава на баща си за започналия страстен романс между нея и Йонас.

Заслепеният от гняв Хокан е изправен пред ново тежко изпитание – фирмата му е пред фалит, а асистентката му очевидно не е човекът, за когото се е представяла дълги години.

Може ли Йонас да обясни недоразумението около смъртта на съпругата си и да убеди Сирка в невинността си? И ще стигнат ли двамата тъкмо навреме, за да спасят семейната фирма? В Швеция става напрегнато!

-------------------------------

За автора

Инга Линдстрьом е псевдоним на известната немска писателка, сценаристка, журналистка и драматург Кристиане Задло. Родена е на 25 януари 1954 г. в Равенсбург.

Кристиане Задло следва английска и немска филология и право във Фрайбург и Мюнхен. Работи като асистент-режисьор и помощник-драматург в Общинския театър във Фрайбург. Работи като драматург за „Taurus Film“. Журналист е на „Зюддойче Цайтунг“, „Космополитан“ и „Баварското радио“.

От 1991 г. пише сценарии. Филмите ѝ се излъчват по SAT1, ZDF и много от тях са познати и на българския зрител с излъчванията им по „Диема Фемили“. Работи и по много от филмите на Розамунде Пилхер и Ута Даниела.

Под псевдонима Инга Линдстрьом пише любовни и семейни истории, чието действие се развива в Швеция. Повечето от тях постигат невиждан успех, когато са филмирани за ZDF. Книгите ѝ са изпълнени с романтика и напрежение. Действието се развива на фона на приказни пейзажи: романтични езера, приказни къщи, уютни кафенета, живописен архипелаг...


Книги, подобни на "Викърби завинаги"

Сватбеният търг

Сватбеният търг

Одри Карлан

19.99 лв.
Другата госпожица Бриджъртън

Другата госпожица Бриджъртън

Джулия Куин

17.90 лв.
Мъжко момиче
-5%

Мъжко момиче

Ема Нойз

18.91 лв.
Преследването на Аделайн
-10%

Преследването на Аделайн

Х. Д. Карлтън

27.00 лв.
Семейни жени

Семейни жени

Кристина Кампос

19.95 лв.

Други книги от Инга Линдстрьом

Коментари за "Викърби завинаги"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах