Абонамент за бюлетин
Вечно ядове със секса
-5%

Вечно ядове със секса

ISBN: 9786192620042
Издател: Black Flamingo
Издадена: 2022
Брой страници: 160
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 14.25 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Театър, Пиеси
Какво се случва, когато един лекар обърка две диагнози? И то при такива деликатни теми като еректилната дисфункция и пристрастеността към секса? В този случай засегнатите са господата Хегер и Бертрам, които се подлагат в една частна клиника на твърде скъпо лечение с надеждата да бъдат излекувани. Две атрактивни дами, страдащи от „бърнаут”, харесват двамата и така преживяват силни моменти, защото не възприемат симптомите им като нещо негативно. Така се разгръща една турбулентна комедия, в която обаче става дума не само за секса.

Журналист и журналистка в един седмичен вестник имат една и съща идея, за да се повиши тиражът на изданието си. С помощта на обяви за запознанство те инсценират срещи, от които да се оформят истории с продължение, предназначени да привлекат широка публика. По една случайност обаче журналистът отговаря на обявата на своята колежка, което става причина за големи вълнения.

ГРОСМАН: Аз съм известен с това, че винаги много внимателно обмислям моите диагнози. Но във вашия случай особено се затрудних. Дори се консултирах с един приятел специалист. И ние двамата стигнахме до заключението, че вашият проблем не е хормонален на първо място. Ще ви кажа точно истината. Вие страдате от хипер сексуалност. Или по-просто казано: Вие сте пристрастен към секса. Според най-новите изследвания действително свръхдозата от сексуални хормони безспорно играе важна роля при пристрастените към секса. Истинският проблем обаче е от психическо естество. Във вашия случай специалистите говорят за липсващ контрол на импулсите.

Бернхард Гьорг, австрийски политик, мениджър и писател, е роден през 1942 г.

След завършване на висшето си образование започва кариера в индустрията, като е дългогодишен член на ръководството на IBM.

От 1992 г. преминава в политиката като регионален партиен лидер на Австрийската народна партия във Виена, а от 1996 до 2001 г. е заместник-кмет и заместник министър председател на федерална провинция Виена. След като партията му напуска федералното правителство, Гьорг остава за кратко председател на клуба на Народната партия в парламента и в местния съвет.

След като приключва с политиката Гьорг започва да пише детективски романи и пиеси. Сред тях са и комедиите Обявата и Вечно ядове със секса.

Книги, подобни на "Вечно ядове със секса"

Как Джон Уейн попадна в старчески дом
-5%

Как Джон Уейн попадна в старчески дом

Бернхард Гьорг

13.30 лв.
Топ кандидати
-5%

Топ кандидати

Бернхард Гьорг

11.40 лв.
Старо желязо
-5%

Старо желязо

Бернхард Гьорг

13.30 лв.
Single Bells
-5%

Single Bells

Улрике Шварценбергер

13.30 лв.
Нощта е майка на деня. И ни дай сенките. Анданте
-10%

Нощта е майка на деня. И ни дай сенките. Анданте

Ларш Нурен

23.40 лв.

Други книги от Бернхард Гьорг

Коментари за "Вечно ядове със секса"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах