Абонамент за бюлетин
Вендета: Жива мишена
-10%

Вендета: Жива мишена

ISBN: 9786191611249
Издател: Персей
Издадена: 2017
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.99 лв.
Цена: 11.69 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Когато двама шведски граждани са отвлечени от сицилианската мафия, единственият, който може да се справи с проблема, е Карл Хамилтън. Шведският агент се заема да разпали унищожителна война между сицилианските групировки и да върне живи и здрави заложниците у дома. Но двамата с по-младия му колега Юар Лундвал стават жертва на покушение и Лундвал загива, прострелян от куршумите на наемници на мафията. Хамилтън не може да се примири със смъртта на приятеля си и за да постигне своята вендета, е готов да покрие пътя си с трупове. Дори и с риск да се превърне в жива мишена.

------------------
Ян Гиу е най-експортният и успешен шведски автор в световен мащаб през последните десетилетия благодарение на историческата си трилогия „Рицарят тамплиер“ и трилърите си. Подобно „Волво” и „АББА”, от години името му е запазена марка на шведския успех. Романите му са многократно филмирани и са в челото на световните класации за бестселъри. Ян Гиу (който е не само световноизвестен автор, но и разследващ журналист, прочут със скандалните си разкрития в шведските медии) е добре запознат с механизмите на световната политика. Твърде често в книгите си той изнася действителни факти от секретни операции на световните шпионски централи и останали в тайна сблъсъци на крупните геополитически сили в хода на най-новата история. Романите на Ян Гиу с главен герой Карл Хамилтън имат невиждан успех и се превръщат в най-продаваната шведска поредица в света.

Книги, подобни на "Вендета: Жива мишена"

Вендета: Операция в Сицилия
-10%

Вендета: Операция в Сицилия

Ян Гиу

11.69 лв.
Скритото момиче

Скритото момиче

Лусинда Райли

21.95 лв.
Финли Донован избива рибата
-10%

Финли Донован избива рибата

Ел Косимано

18.90 лв.
Минимален риск
-10%

Минимален риск

Лий Чайлд

21.60 лв.
Братство в смъртта

Братство в смъртта

Нора Робъртс

22.95 лв.

Други книги от Ян Гиу

Коментари за "Вендета: Жива мишена"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах