Абонамент за бюлетин
Бягство по Коледа
-10%

Бягство по Коледа

ISBN: 9789542840503
Издател: Сиела
Издадена: 2022
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Романтична история за семейни отношения, за магията на Коледа и лекуването на стари душевни рани.

Беше дошла тук, за да избяга от всичко, което представляваше и което бе направила, и се бе влюбила в това място и в този мъж. Оказа се, че можеш да сътвориш себе си наново, ако избягаш достатъчно далеч от всеки, който те е познавал.

Кристи Съливан отдавна е планирала перфектната почивка по Коледа. Пътуване до Лапландия със семейството и най-добрата й приятелка в луксозен курорт, където да наблюдават северното сияние, да карат шейни, теглени от кучета, и да правят снежни човеци. Само дни преди празниците обаче нещата едно по едно започват да се объркват. Първо с уж идиличната къща в провинцията, а след това и със семейството и съпруга ѝ.

Но Коледата на семейство Съливан може да бъде спасена. Аликс, най-добрата приятелка на Кристи, се съгласява да заведе нейната дъщеря на екскурзията, докато Кристи и съпругът ѝ останат сами, за да изяснят отношенията си и да си признаят всичко, което досега са крили един от друг. В Лапландия с Аликс обаче идва и Зак – честен, смел и добре изглеждащ мъж, когото Аликс би обикнала веднага, ако не беше едно недоразумение отпреди години, за което никой друг не знае.

„Бягство по Коледа“ е история за добри хора, които страдат заради нещата, които само си мислят, че другите мислят за тях. Това е книга за разминаванията между очаквания и реалност, за лекуването на душевни рани, за тежестите, с които понякога избираме да се справяме сами, без да споделим, и това утежнява не само нашия живот, но и този на приятели и семейство. Но Коледа, отвъд клишетата, подаръците и украсата, е и време за пречистване. И снеговете на Лапландия са идеалното място за това.

Книги, подобни на "Бягство по Коледа"

Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.
Тайната афера
-10%

Тайната афера

Ерика Джеймс

20.70 лв.
Неуместно
-10%

Неуместно

Ви Кийланд

17.99 лв.
Пламенна, книга 2
-5%

Пламенна, книга 2

Хана Грейс

23.66 лв.
И все пак животът е прекрасен
-10%

И все пак животът е прекрасен

Барбара Тейлър Брадфорд

20.70 лв.

Други книги от Автор: Сара Морган

Коментари за "Бягство по Коледа"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах