Абонамент за бюлетин
Божият ген
-10%

Божият ген

ISBN: 9786191644537
Издател: Enthusiast
Издадена: 2022
Брой страници: 328
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 22.00 лв.
Цена: 19.80 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Един монах и една жена, загубила най-милото, своята невръстна дъщеря, влизат в надпревара с времето и с опасни и властни хора.

Една тайна е пазена ревностно в продължение на повече от 2000 години. Секретни общества и влиятелни личности, готови да стигнат до крайности, сблъскват своите интереси в земите на България. Защото тук е открит древен артефакт, който има силата да промени световния ред и възгледите на милиони хора.

Има ли връзка между Иисус Христос и Йоан Кръстител и защо днес това е по-важно от всякога? Какво се крие зад историческия образ на Иисус? Кой всъщност е Предтечата и къде са открити единствените доказано автентични негови мощи? Защо те са така желани от масони, дарвинисти и могъщи тайни служби от цял свят и какво може да разкрие извлечената от тях ДНК? Съществува ли скрит код зад Розата на компаса, Пентаграма на Венера, най-старата писменост и иконата „Мадоната с щиглеца“? И защо важни ръкописи на Чарлз Дарвин изчезват мистериозно от библиотеката на университета в Кеймбридж? Има ли неразгадано послание в мистичните текстове на песните от сборника „Веда Словена“? Древни загадки и тайни, останали засекретени хилядолетия наред в религия, архитектура и изкуство, започват да се разплитат и намират своите отговори, водещи към древните тракийски земи и техните първи обитатели. А там се крие истина, която не сме имали очи да видим досега.

В този роман на Людмила Филипова историческите факти отново са умело преплетени с религия, митове, легенди и с авторовото въображение. Един монах и една жена, загубила най-милото, своята невръстна дъщеря, влизат в надпревара с времето и с опасни и властни хора. Тяхната невъзможна любов ще търси пътя към истината и към вярата, която би спасила бъдещето на света. И ще открие божия ген там, където най-малко сте очаквали...

Книги, подобни на "Божият ген"

Войната на верите
-10%

Войната на верите

Людмила Филипова

21.60 лв.
Аномалия
-10%

Аномалия

Людмила Филипова

19.80 лв.
Печатна грешка
-10%

Печатна грешка

Людмила Филипова

18.00 лв.
Където се ражда слънцето
-10%

Където се ражда слънцето

Людмила Филипова

19.80 лв.
Антихтонът на Данте
-10%

Антихтонът на Данте

Людмила Филипова

19.80 лв.

Други книги от Людмила Филипова

Коментари за "Божият ген"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах