Абонамент за бюлетин
Без филтър. Instagram отвътре

Без филтър. Instagram отвътре

ISBN: 9789547833371
Издател: Intense
Издадена: 2022
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 28.00 лв.
Цена: 28.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Политика, публицистика, медии, Публицистика, Медии
Най-добра бизнес книга според Financial Times, McKinsey, Fortune, The Economist!

Безспорен факт е, че Instagram промени фундаментално начина, по който общуваме, пазаруваме, пътуваме.

Авторката се позовава на информация от ексклузивни източници – създателите на Instagram, техни служители и конкуренти; цитирани са и милиардерът Рей Далио, главният редактор на Vogue Анна Уинтър, Крис Дженър от империята „Кардашиян-Дженър”, както и инфлуенсъри от модните среди с милиони последователи.

Книгата разкрива скрити стратегии за оформяне на личния имидж и слава на потребителите, обяснявайки как продуктовите решения на компанията са повлияли на структурата на обществото ни. Интригуващата история за това как Instagram не само създаде нова индустрия, а изцяло промени живота ни.

Сара Фрайър, носителка на редица награди за журналистически постижения, за пръв път повдига завесата и ни показва отвътре как въпреки препятствията Instagram се превръща в ключовото приложение на десетилетието.

Още от създаването си през 2010 г. Instagram завлядява колективното ни въображение със своя забавен и семпъл интерфейс и почти моментално се превръща в начин на живот. Свидетели сме как комбинацията между изкуство и технология оборва скептиците и ни привлича с чисто визуално разказване на истории.

-------------------

“На тези страници ще прочетете една завладяваща приказка за ревност… Битката в стил Давид и Голиат умело е преплетена с друга история: трансформацията на самия Instagram: от фотоприложение, станало известно с изкусните си филтри, до създател на творци.”
Financial Times

“Фрайър умело вплита интервюта с някои от най-известните предприемачи, рискови капиталисти и знаменитости с многобройни последователи в Instagram.”
Fortune

“Приказка за късмета, интелигентността и стратегията, която ни припомня колко силно зависим е бизнес успехът от личната харизма или – в случая на Марк Зукърбърг и Кевин Систром - на липсата на такава. Безпристрастно изследване на ефекта и смисъла на Instagram културата.”
Inc, 10-те най-добри бизнес книги

“Нека погледнем света през обектива на Instagram.”
The Economist, Най-добра бизнес книга на годината

“Без филтър” е много повече от бизнес история; това е история за култура, слава и най-вече за връзката между хората. С невероятна дълбочина, красив изказ и задълбоченост Фрайър проследява онези, чийто живот е силно променен от приложението и ни води на най-неочаквани места. Наистина забележителна книга!”
New York Times

“Сара Фрайър ни предлага блестящо изследване на възходите и паденията на човешката природа. Това е и бизнес драма, наситена с истории за креативност, амбиция и интриги, и антропологическо изследване на съвремения живот.”
Ашли Ванс

----------------

Сара Фрайър е журналист, чийто задълбочени материали са ѝ спечелили репутация на експерт по темата “Как бизнес решенията на Facebook, Instagram, Snapchat и Twitter определят тяхното бъдеще и обществото ни като цяло.” Тя работи за Bloomberg Businessweek и Bloomberg Television.

Книги, подобни на "Без филтър. Instagram отвътре"

Facebook. Пълна история на Фейсбук
-10%

Facebook. Пълна история на Фейсбук

Стивън Леви

22.50 лв.
Залезът на Forbes
-10%

Залезът на Forbes

Стюарт Пинкертън

4.50 лв.
Финалната игра на капитализма
-5%

Финалната игра на капитализма

Норберт Херинг

20.90 лв.
Тайна за милиард долара
-5%

Тайна за милиард долара

Рафаел Бадзиаг

30.39 лв.
Сбъднати мечти
-10%

Сбъднати мечти

Богомила Найденова

16.20 лв.

Други книги от Сара Фрайър

Коментари за "Без филтър. Instagram отвътре"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах