Абонамент за бюлетин
Без реклами
-10%

Без реклами

ISBN: 9786191519576
Издател: СофтПрес
Издадена: 2023
Брой страници: 576
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 15.50x23.50
Корична цена: 39.99 лв.
Цена: 35.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Биографична литература
Как се стига от „7 дни ТВ“ до Netflix, от България до Мексико и САЩ, от Бояна до Холивуд? Как се покорява националния ефир в няколко телевизии? Какво е да отстояваш принципите си, когато рискът е адски голям, а залогът – цялата ти кариера? Как жонглираш с няколко фирми в десет различни сфери на бизнеса? Как, по дяволите, оцеляваш при толкова стрес, когато невъзможният дедлайн е твой начин на живот?

Продуцентът визионер Магърдич Халваджиян е подготвил отговорите на тези и много други въпроси за живота си, както най-добре умее – с чудна история, сякаш грабната от филм с 11 награди „Оскар“:

В началото на седемдесетте едно петгодишно момче изчезва във Варна и родителите му започват трескаво да го търсят при съседи, приятели, по улиците, в дворовете... Няма го. Майката се опасява, че е отвлечен, макар по онова време такива неща да не са се случвали. Бащата пък внезапно се спира пред киноафиша, който известява варненци, че в киното дават филма с Джулиано Джема – „Сбогом, гринго“. Любимият филм на чудното дете Маги Магейро – прякор, измислен именно от баща му. Разбира се, точно там откриват „изгубения“ хлапак – пред вълшебния екран, който ще бележи целия му живот, на първия ред в киното. Той е ококорил очи, стиснал облегалките за ръце, защото предстои любимата му сцена.

Такова е началото на биографията на Магърдич Халваджиян, чиято любов към магията на киното и телевизията днес му е спечелила десетки признания, награди и успехи.
Хванете за ръка това любознателно момче и го последвайте в шеметното му житейско приключение, където има младежки каскади, бизнес драма, телевизионни кулминации, скандални обрати, всепобеждаваща любов и, разбира се, хепиенд.

И няма нито една реклама!

Книги, подобни на "Без реклами"

Билет за връщане

Билет за връщане

Божидар Чеков

19.90 лв.
Дълг и чест. Дора Габе
-10%

Дълг и чест. Дора Габе

Женя Андреева

18.00 лв.
Балерината

Балерината

Гергана Михайлова

30.00 лв.
Смъртта на Бялата лисица
-10%

Смъртта на Бялата лисица

Анна Заркова

21.60 лв.
Ваклуш - албум

Ваклуш - албум

Ваклуш Толев

70.00 лв.

Други книги от Магърдич Халваджиян

Коментари за "Без реклами"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах