Абонамент за бюлетин
Беззвездното море
-10%

Беззвездното море

ISBN: 9786191643752
Издател: Enthusiast
Издадена: 2020
Брой страници: 624
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 22.00 лв.
Цена: 19.80 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Дълбоко под земната повърхност, на бреговете на Беззвездното море, има лабиринт от тунели и зали, пълни с истории. Входовете, които водят до това светилище, често са скрити – насред избуялата горска трева, в нечий дом или там, където видимото е невидимо. Но тези, които търсят, ще намерят. Техните врати ги очакват.

Закари Езра Роулинс търси своята врата, макар да не го осъзнава. Той следва песента на няма сирена, която необяснимо му подсказва, че е предназначен за друго измерение. Когато открива мистериозна книга в университетската библиотека, той започва да чете, завладян от истории за нещастно влюбени затворници, изгубени градове и безименни послушници. Прелистването на страниците го отвежда до история за собственото му детство, невъзможно написана в книга, много по-стара от него.

Пчела, ключ и меч, изографисани на корицата, водят Закари към двама души, които ще променят хода на живота му – пламенната и загадъчна Мирабел и босоногия красавец Дориан. Тези непознати ще отведат Закари в опияняващ свят, пропит с магия и романтика. Насред извиващите се тунели, пълни с книги, в позлатените бални зали и на потъмнелите от вино брегове, се простира централата на тайно общество, за чиято съдба се води ожесточена битка. Докато тримата навлизат все по-дълбоко в тайните, митовете и историите на тази интригуваща вселена в търсене на отговори, орисниците хвърлят заровете на една любовна история отвъд границите на времето, в която се преплитат сюжети за пирати, художници, измамници и кораби, кръстосващи Беззвездното море.

-----------------------------

Ерин Моргънстърн е американска писателка, автор на два международни бестселъра – „Нощният цирк“ и „Беззвездното море“. Израснала е в Масачузетс, САЩ, където учи театрално изкуство в колежа „Смит“. В момента живее заедно със съпруга си и котката си в Бъркшайър, където продължава да пише, да играе видео игри и да усъвършенства уменията си по приготвяне на коктейли. Ерин споделя, че се надява съвсем скоро да обогати творческата си биография с още романи.

Книги, подобни на "Беззвездното море"

Нощният цирк
-10%

Нощният цирк

Ерин Моргънстърн

18.00 лв.
Владенията на краля на Аврора, книга 2

Владенията на краля на Аврора, книга 2

Ниша Дж. Тули

24.90 лв.
Невеста

Невеста

Али Хейзълууд

19.90 лв.
Един тъмен прозорец
-10%

Един тъмен прозорец

Рейчъл Гилиг

25.20 лв.
Сребърна песен, нощен пламък

Сребърна песен, нощен пламък

Амели Уън Джао

30.00 лв.

Други книги от Ерин Моргънстърн

Коментари за "Беззвездното море"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах