Абонамент за бюлетин
БУЛКАТА: ръководство за употреба
-10%

БУЛКАТА: ръководство за употреба

ISBN: 9786197300147
Издател: Вакон
Издадена: 2016
Брой страници: 224
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 17.99 лв.
Цена: 16.19 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Книги за жената, Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Любов и брак
Най-после! Ръководство за булката без излишни глупости!

Вражди със свекърите, хаос в навечерието на празника, властни сватбени агенти – какво трябва да направи едно момиче, когато възникне опасност Големият ден да завърши с грандиозен провал? Няма страшно: „Булката – ръководство за употреба“ съдържа най-важната информация и покрива всички теми, с които трябва да сте запознати, за да поемете уверено към олтара – от определянето на датата и избора на Роклята до съставянето на списъка с гостите.

Ръководството съдържа множество приложения, които ще ви помогнат да следите подготовката и бюджета си. Това го прави перфектния подарък за всяка свенлива бъдеща булка, любезно предоставен от ветерана по сватбена журналистика Кери Дени.

---------------
Въпреки че КЕРИ ДЕНИ засега все още не е планирала собствената си сватба, тя вече има зад гърба си години в бранша като редактор на сватбената рубрика на списание „Филаделфия“. Булки са я питали дали може да „забравят“ да поканят суперсимпатичната си най-добра приятелка, защото смятат, че тя може да ги засенчи в големия ден (не); дали е разумно една булка да инвестира толкова за личен инструктор, колкото и за рокля само за да е сигурна, че изглежда наистина добре в нея (да); и дали е толкова лошо, че булката пренаписва списъка с подаръците веднага щом младоженецът се извърне (може би). От години е като жива сватбена енциклопедия за приятелите си, на линия е по време на годежите им досущ като гинеколог през деветия месец. И, да, когато приятелят й най-сетне се реши, тя ще е най-спокойната, най-хладнокръвната, най-логичната и рационална булка, която някога е планирала сватба. Живее в Сентър Сити, Филаделфия.

За илюстраторите:
ПОЛ КЕПЪЛ и СКОТИ РЕЙФСНАЙДЪР са основатели на базираното във Филаделфия студио „ХЕДКЕЙС ДИЗАЙН“. Творбите им са публикувани в много издания за дизайн и илюстрации като AIGA 365 и 50 Books/50 Covers, American Illustration, CommunicationArts и Print. Пол е работил за RunningPressBookPublishers в продължение на няколко години, преди да открие „Хедкейс“ през 1998 г. Завършил е училището за изкуства „Тайлър“, където преподава в момента. Скоти е завършил университета в Куцтаун и е получил степента „Магистър по изящни изкуства“ в училището за изкуства „Тайлър“, където ръководител му е бил Пол.

Книги, подобни на "БУЛКАТА: ръководство за употреба"

Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния
-10%

Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния

Алън Пийз, Барбара Пийз

17.01 лв.
8 правила на любовта
-10%

8 правила на любовта

Джей Шети

17.99 лв.
Излекуване от токсични връзки. 10 основни стъпки за възстановяване, газлайтинг, нарцисизъм и емоционално насилие
-10%

Излекуване от токсични връзки. 10 основни стъпки за възстановяване, газлайтинг, нарцисизъм и емоционално насилие

Стефани Саркис

14.31 лв.
Седемте навика на високоефективния брак
-10%

Седемте навика на високоефективния брак

Стивън Кови

16.20 лв.
Революция на връзките

Революция на връзките

Клое Маданес

27.50 лв.

Други книги от Кери Дени

Коментари за "БУЛКАТА: ръководство за употреба"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах