Абонамент за бюлетин
Атон - криминален роман
-10%

Атон - криминален роман

ISBN: 9786197280401
Издател: Атеа Букс
Издадена: 2018
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Криминалета
Атон, Гърция, средновековни манастири, овощни градини и маслинови дървета…

В контраст с дълбоката духовност и смирение, които заобикалят целия тайнствен полуостров, най-ужасното престъпление на века се подготвя пред очите на нищо неподозиращите монаси.

Обладана от приказните сюжети на легендите, разказвани в детството ?, младата Изабел, току-що защитила магистратура по История и произход на Света гора, се впуска в авантюристично пътешествие из загадъчните селения на Атон.

Комисар Филип Дорсел, воден от бащински инстинкт и безпогрешен нюх на следовател от Отдела по антитероризъм на френската полиция, тръгва по нейните дири, за да попадне във вихрен водовъртеж от напрегнати събития. Девственото място се превръща в арена на най-тъмните човешки страсти и на извечната битка между добро и зло.

Дали ще успеят да осуетят заплахата от смъртоносния вирус, роден в суперсекретна лаборатория в едно от подземията на манастирите, и да попречат на един болен човешки мозък да завладее света с цената на хиляди невинни жертви?

Романът „Атон“ е изключително динамична и интригуваща история с дъха на добре заплетените криминални истории, имащ силна отправна точка за завладяващо филмово развитие и със сериозна заявка за следващи срещи.

----------------------

Франческо Фратини е роден във Варезе (Италия) – град на границата с Швейцария, през 1966 г. Занимава се с фирмено консултиране, мениджмънт и административно управление.

Живее и работи в България от 2009 г., като подпомага италианските предприемачи да инвестират в страната. Благодарение на усилията му, през тези години са се родили над 250 италиански фирми с успешна реализация у нас.

Истинската му страст обаче винаги са били криминалните романи, шпионските филми и юридическите трилъри. Идолите му в литературата са Дан Браун и Патриша Хайсмит, а киното го пленява заради Ал Пачино и Жан Рено.

Приятелите на италианеца Франческо Фратини често се шегуват, че е българин извън прикритие. Заради избора му да живее, да работи, да мечтае и да обича България. И заради неспирното му увлечение към загадъчното, което тук е в изобилие.

Книги, подобни на "Атон - криминален роман"

Атон

Атон

Франческо Фратини

19.00 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Крясъкът на орела
-10%

Крясъкът на орела

Карин Смирноф

22.50 лв.
Кокаинов блус
-10%

Кокаинов блус

Кери Грийнуд

15.30 лв.

Други книги от Франческо Фратини

Коментари за "Атон - криминален роман"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах