Абонамент за бюлетин
Астрология, карма, трансформация
-10%

Астрология, карма, трансформация

ISBN: 9786197216011
Издател: Аратрон
Издадена: 2015
Брой страници: 400
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия, Астрология и нумерология
„Новата книга на Аройо отразява истинска дълбочина на разбиране и способност да се интегрират хуманитарната астрология с психологията на Юнг и източната философия. Простотата и яснотата на неговия начин да разглежда сложните идеи е забележителна; той прави достъпно даже за начинаещите богатството на материята, давайки задълбочена психологическа основа на астрологичната интерпретация.”
Library Journal

Тази проницателна и оригинална книга фокусира разбирането и използването на астрологията като средство за духовно и психологическо израстване. В противовес на традиционната, предсказателно ориентирана астрология, този нов подход към най-древната от всички науки е основан на закона за кармата и вътрешния подтик за личностна трансформация.

Като поставя особено силен акцент върху трансформативното и кармично влияние на Сатурн, Уран, Нептун и Плутон, Стивън Аройо разглежда всички астрологични техники в перспективата на духовното израстване. Това е особено ценно за читателите, чиито интерес към астрологията се базира на знанието за нейното духовно значение и стойности за по-задълбочено самопознание.

Книгата включва трактовки по основни теми като карма и взаимоотношения, прогресии, транзити, астрологията в лекциите на Едгар Кейси, значението на асцендента и неговата планета управител, и положителен нов прочит на влиянието на Сатурн. Тя съдържа възможно най-задълбочено изследване на Плутон и неговите аспекти и транзити – съществено липсваща тема в съществуващите наръчници по астрология.

Стивън Аройо има магистърска степен по психология и дългогодишна практика като семеен консултант, изнася лекции на многобройни международни астрологични конференции, преподава астрология и разнообразни лечителски методи в три различни колежа. Международно признат като пионер на модерната, личностно ориентирана астрология, книгите на Стивън Аройо са извънредно популярни в целия свят – преведени са на над 11 езика. Тази книга, „Астрология, психология и четирите елемента” и „Цикли на живота и взаимоотношенията” са най-известните и задълбочени астрологически трактати през последните десетилетия. Като признание за лидерското му място в областта, той е носител на наградата на Британската асоциация на астролозите, международната награда Sun на Сдружението на канадските астролози, както и на приза Regulus на Конференцията на обединените астролози.

Книги, подобни на "Астрология, карма, трансформация"

Астрология, психология и четирите елемента
-5%

Астрология, психология и четирите елемента

Стивън Аройо

11.40 лв.
Цикли на живота и взаимоотношенията
-5%

Цикли на живота и взаимоотношенията

Стивън Аройо

13.30 лв.
Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал
-5%

Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал

Стивън Аройо

17.10 лв.
Таро според лунните фази
-10%

Таро според лунните фази

Виктория Константино

20.70 лв.
Пълен курс номерология и астрология, книга 1: Номерология и карма
-5%

Пълен курс номерология и астрология, книга 1: Номерология и карма

Светлана Тилкова - Алена

24.70 лв.

Допълнителни материали Други книги от Стивън Аройо

Коментари за "Астрология, карма, трансформация"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах