Абонамент за бюлетин
Астрологията за избора на професия
-5%

Астрологията за избора на професия

ISBN: 9786197216479
Издател: Лира Принт
Издадена: 2022
Брой страници: 392
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 21.00 лв.
Цена: 19.95 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Всички заключения в разработката са резултат от изследователска работа върху почти четири хиляди индивидуални хороскопа, извършена от автора в продължение на 20 години.

В първата част ще разберете към какви наклонности и заложби предопределя акцентирането на съответните зодиакални знаци. Следва детайлен анализ на асцендента – според неговия знак и декада. Най-подробно е разработена темата как се отразява разположението на всяка планета по знаци и домове върху призванието. Вронски обръща особено внимание на ретроградните позиции и тяхното тълкувание. Изключително любопитна е последната част от книгата, която съдържа особено ценна информация за поставянията на лунните възли, Хирон, Прозерпина, Черната Луна и Селена.

------------------
Сергей А. Вронски е известен астролог, хирург, екстрасенс, лечител и психотерапевт, доктор по медицина и философия. Роден е през 1915 г. в Рига. В детството получава първите знания по астрология. Завършва образованието си в Берлинския медицински институт и в секретен институт на Третия райх, където под егидата на Вернер фон Браун изучава окултни науки: източни лечебни техники, хипноза, парапсихология, космобиология. След 1938 г. лекува нетрадиционно онкологични заболявания, работи за върхушката на власт, третира честите главоболия на Хитлер с биоенергия, като същевременно шпионира за СССР. През Втората световна война служи като военен лекар в Африка, докато заповед на Сталин не го връща в СССР. Там работи като хирург и директор на училище. През петдесетте години е в немилост, но с протекцията на Андропов се установява в Москва, където ръководи първите групи по екстрасензорно възприятие и астрология, лекува с биоенергия.

Вронски възражда астрологията в Русия. Наричан „Нострадамус на XX век и Щирлиц“, той оставя много тайни след кончината си през 1998 година.

--------------------
"Моята книга е посветена на тези, които се вълнуват от въпроса за избора на професия: родители, подрастващи и млади хора със сериозно намерение да намерят повече или по-малко подходяща специалност за себе си – работа, свързана с тяхното призвание, душевна нужда, физически и интелектуални възможности. Препоръчва се и на онези, които все още се съмняват в своите таланти…

Всички знаем и отлично разбираме, че професия, специалност, работа, която не отговаря на вътрешните нужди, е просто мъчение за самия човек и тегоба за колегите му и околните. Последствието от грешен, неуспешен избор на професия е вечното търсене на нещо по-добро и повтарящата се смяна на работата и редуване на позициите…

Разположението на по-голямата част от планетните констелации в диаграмата на хороскопа говори много точно и правдиво за склонностите на индивида, за неговите таланти и способности.

Именно тях ще разгледам в тази книга..."

Сергей Алексеевич Вронски

Книги, подобни на "Астрологията за избора на професия"

Транзитология, част 3: Транзитите на Марс, Юпитер и Сатурн
-5%

Транзитология, част 3: Транзитите на Марс, Юпитер и Сатурн

Сергей А. Вронски

17.10 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.
Хюман дизайн

Хюман дизайн

19.99 лв.

Други книги от Сергей А. Вронски

Коментари за "Астрологията за избора на професия"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах