Абонамент за бюлетин
Астрологична прогноза за 2022: Жертва в името на любовта
-10%

Астрологична прогноза за 2022: Жертва в името на любовта

ISBN: 9789544749224
Издател: Кибеа
Издадена: 2021
Брой страници: 712
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x18.00
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 20.70 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Астронавигация за 2022-ра и много повече

Запретнете ръкави и се пригответе за бурното трето десетилетие на XXI век

В ръцете ви е поредната прогноза на Гал Сасон за идната година.
Изкусен разказвач с пространни познания по астрология, кабала, източни духовни и мистични практики, нумерология, митология и психология, Гал създава широкоформатна представа за духа и тенденциите през 2022-ра (Първа част). Във Втора част те са конкретизирани за 12-те зодиакални знака. Тук всеки ще намери основни насоки и опорни точки, препоръки и дори предупреждения, засягащи не само здравето, отношенията, кариерата и образа ни пред другите, но и личностното израстване и трансформация.

Елегантното и интригуващо съчетаване на познание, почерпано от класическата западна астрология и идеи и прозрения от Изтока, ни подготвя за предизвикателствата на една уж сива година, в която ще се учим да упражняваме свободната си воля, да отваряме сърцето си и да се жертваме в името на любовта.

"Гал Сасон се заема със сложната задача да живее качествено и й придава красота, разум и смисъл. Майсторският му разказ ще ви увлече и омагьоса, за да ви подготви за 2022-ра. Хората, които следват планетите, ще намерят в книгата подробни указания и могъщи напътствия. Онези, които искат просто да разберат как да се справят по-добре, ще открият митология, изпъстрена с трезви практични съвети."
Лора Дей, автор на бестселърите "Кръгът" и "Практическа интуиция"

---------------------

Гал Сасон е утвърден автор и духовен учител с многобройни вдъхновени последователи в САЩ, Европа и Близкия Изток, където над двадесет години води семинари по кабала, астрология, мистицизъм и „разказване на истории“. Първата му книга „Едно желание може да промени вашия живот“ е преведена на повече от осем езика и се ползва с подкрепата на Негово Светейшество Четиринадесетия Далай Лама. „Дванадесетте царства на светлината“ е уникално миниалбумно издание за знаците от зодиака, обединяващо представите за съзвездията и планетите с мистичните кабалистични знания, а последната му творба „Космически навигатор“ е наръчник за вникване в собствената астрологична природа.

Гал Сасон пише за „Huffington Post“ и за сайта „Astrology.com“, а списание „W Magazine“ го нарича „един от най-добрите астролози в Лос Анджелис“. Според класацията на списание „Asia Spa“ той е сред десетимата водещи лечители в света.
Енциклопедичните познания и харизматичното присъствие го правят търсен гост и оратор. Изнася лекции в Университета на Южна Калифорния и Университета на Тел Авив и преподава в „Есален институт“, „Омега институт“, Университета по юдаизъм и Отворения център на Нюйоркския университет.

Участва в предавания на CNN, ABC News, KTLA-TV и много други.
През 2017 академичната му статия „Символичен смисъл на имената в Библията“ е публикувана в списание „Journal of Storytelling, Self & Society“. Най-четеното астрологично списание „Mountain Astrologer“ дава висока оценка на поредицата му с прогнози за всяка следваща година.

Живее в Лос Анджелис, но редовно води семинари и уъркшопи в САЩ, Аржентина, Канада, Мексико, Русия, Литва, Великобритания, Германия, Хонконг, Испания, Сингапур, Турция, Израел, България и Швейцария.

Книги, подобни на "Астрологична прогноза за 2022: Жертва в името на любовта"

Астрологична прогноза 2024
-10%

Астрологична прогноза 2024

Гал Сасон

21.60 лв.
Астрологична прогноза 2023
-10%

Астрологична прогноза 2023

Гал Сасон

22.50 лв.
Астрологична прогноза 2021: Светлина в мрака
-10%

Астрологична прогноза 2021: Светлина в мрака

Гал Сасон

17.10 лв.
2018. Астрологична прогноза
-10%

2018. Астрологична прогноза

Гал Сасон

6.30 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.

Други книги от Гал Сасон

Коментари за "Астрологична прогноза за 2022: Жертва в името на любовта"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах