Абонамент за бюлетин
Алеф
-10%

Алеф

ISBN: 9789547692640
Издател: Обсидиан
Издадена: 2011
Брой страници: 278
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
В тази изненадващо откровена история Паулу Коелю разказва как една лична криза го кара да предприеме забележително пътуване за духовно обновление. За да си върне вдъхновението, страстта и радостта от живота, той решава да започне всичко отначало и отново да влезе в контакт с хората и света. По време на пътешествието си през Европа, Африка и Азия среща Хилал и осъзнава, че съдбите им са били преплетени в един друг живот, в друго измерение. Заедно с нея той предприема мистично пътуване през времето и пространството, през миналото и настоящето, за да намери себе си.
"Алеф" ни изправя пред собствените ни страхове и грехове, подтиква ни да търсим любовта и прошката и ни вдъхва смелост да поемем неизбежните предизвикателства на живота.

Книги, подобни на "Алеф"

Стрелецът
-10%

Стрелецът

Паулу Коелю

18.00 лв.
Алхимикът - ново издание
-10%

Алхимикът - ново издание

Паулу Коелю

18.00 лв.
Захир
-10%

Захир

Паулу Коелю

16.20 лв.
Демонът и сеньорита Прим - ново издание
-10%

Демонът и сеньорита Прим - ново издание

Паулу Коелю

16.20 лв.
Вероника решава да умре
-10%

Вероника решава да умре

Паулу Коелю

16.20 лв.

Допълнителни материали Други книги от Паулу Коелю

Коментари за "Алеф"
айли - 11/11/2012
Разочарована съм от тази книга. харесвам творчеството на Коелю но нямаше нужда от тези откровения за личния му живот. Струва ми се,че е нямал вдъхновение и просто е бил длъжен да напише някаква книга. Надявам се да няма други творби занапред. Ок споменава се и България,но личния му живот мен не интересува,а и на моменти звучи абсурдно.

арина - 06/07/2011
Един невероятен автор. Карате да се замислиш за истинските стойности от живота, да намериш пътя към себе си. Кой каквото иска да говори за него , но той е уникален. Просто завистниците са прекалено много.

Маринова - 30/05/2011
П. Коелю не е велик чак толкова, колкото се мъчат да ни го представят почитателите му,тъй като самите те не познават много от класическите образци на изящната словесност. Точно затова и учениците на г-жа Манова не са в състояние да разберат, че в "Алхимикът" основната идея е заимствана напълно /да не кажа по-силна дума/ от Антоан дьо Сент Екзюпери. В
" Захир" пък има откровени заемки от Библията и древните ведически писания. Куелю, както и други литературни занаятчии -хитреци преди него, печели по 5 млн. от всяка своя книга,разчитайки главно на човешката глупост,необразованост и най-вече снобизъм. Nil novi sub sole (нищо ново под слънцето).

Асенка Манова - 11/05/2011
Нова книга на Коелю - браво. След "Петата планина" и "Захир" съм му голяма почитателка, а моите ученици деветокласници сега четат "Алхимикът". Особено вдъхновяваща е тя за младите, които иначе не четат много, но "Алхимикът" е като "Малкия принц", омагьосва.

Елена - 08/05/2011
Каква красива мистична корица!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах