Абонамент за бюлетин
Ако можеше да ме видиш сега
-10%

Ако можеше да ме видиш сега

Издател: Колибри
Издадена: 2014
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 15.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
C неповторимия си дар на разказвач тя внася изискано чувство за хумор и в своя трети роман - „Ако можеше да ме видиш сега“. Действието се развива в съвременна Ирландия, в малък град на графство Корк, където туристическите автобуси всекидневно създават задръстване, но местното ресторантче все още сервира нескафе. И това е идеалната обстановка за една модерна млада жена в нетипична ситуация, каквито често са героините на Сесилия Ахърн.

Aми ако любовта е пред вас, а просто не я виждате? Елизабет Игън е твърде заета, за да има приятели. Превърнала се по необходимост в майка на Люк, малкия син на сестра ѝ Сирша, със свой собствен успешен бизнес, тя няма време за пилеене. Ала Сирша ту нахълтва в живота на Елизабет и Люк, ту ги напуска неочаквано, и двамата отчаяно се нуждаят от вълшебна намеса. И тук се появява Айвън. Необуздан, спонтанен, жаден за приключения, той променя Елизабет по начин, който никога не си е представяла. Колкото до Айвън, той е дошъл да помогне на Люк, но ето че помага на Елизабет... и на себе си.
„Красиво написана любовна история.“ Клоусър
„Една съвременна приказка.“ Айриш Таймс
„Запленяваща смесица от вълшебство и фантазия.“ Дейли Мейл



----------

Преди да започне кариерата си на писател, ирландската авторка Сесилия Ахърн (р. 1981 г.) завършва журналистика и връзки с медиите. На 21 години написва първия си роман „P.S. Обичам те!“, който незабавно става международен бестселър и е филмиран с Хилъри Суонк в главната роля. Следващите ѝ романи – „Където свършват дъгите“, „Ако можеше да ме видиш сега“, „Място, наречено ТУК“, „Благодаря за спомените“ и „Подаръкът“ – неизменно оглавяват класациите за бестселъри. Книгите ѝ са издадени в 46 страни и общо са продадени над 10 милиона екземпляра. Сесилия Ахърн е също така съавтор на наградения комедиен сериал „Коя е Саманта?“. През 2008 г. печели наградата „Най-добър млад писател“ на списание Glamour. Сесилия живее със семейството си в Дъблин, Ирландия.

Книги, подобни на "Ако можеше да ме видиш сега"

С обич, Роузи

С обич, Роузи

Сесилия Ахърн

7.00 лв.
Послепис

Послепис

Сесилия Ахърн

7.00 лв.
Благодаря за спомените

Благодаря за спомените

Сесилия Ахърн

8.00 лв.
P.S. Обичам те

P.S. Обичам те

Сесилия Ахърн

7.00 лв.
Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.

Допълнителни материали Други книги от Сесилия Ахърн

Коментари за "Ако можеше да ме видиш сега"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах