Абонамент за бюлетин
Комбинацията на звездните влияния
-5%

Комбинацията на звездните влияния

ISBN: 9786197216127
Издател: Лира Принт
Издадена: 2016
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 15.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Книгата, която държите в ръцете си, наричана още „библията на космобиологията”, е издадена за първи път през 1940 година, а впоследствие е допълвана и многократно преиздавана. Тази творба разяснява развитието на науката космобиология и излага методите на това прогресивно направление в астрологията.

Разработката поставя акцент върху космобиологичния характер и съдбата, изследвани чрез тълкуване на звездните тела и други астрономически точки в графика на индивида. Описанията на различните комбинации от срединни точки са добре дефинирани, лесни за следване и прилагане.

Това е основен учебник по космобиология, написан от най-големия изследовател на темата, и би трябвало да бъде под ръка на всеки астролог.

Рейнолд Ебертин е астролог, изследовател, който доразвива и прилага нашироко в практиката си срединните точки и 90-градусовата скала на четвъртата хармоника, залегнали в основата на науката космобиология. Ебертин неуморно поощрява медицинското приложение на астрологията – като средство за диагностика, превенция и удачен избор на време за насрочване на операции.

Поради многогодишните му изследвания върху връзката между анатомичните съответствия и зодиакалните градуси, и заради обоснованото използване на полупунктовете, Ебертин е смятан за основателя на съвременната космобиология.

„… Интерпретациите на определени планетни съчетания, представени в тази книга, имат за цел да дадат поглед върху предразположението, способностите, аспектите на характера и възможностите на съдбата на индивида. В това отношение те помагат за анализа на човешкото същество от психологическа, медицинска и социологическа гледна точка. Читателят вижда как може да съчетае различните елементи от своята рождена карта, за да оформи значим свой портрет. Това води след себе си съотнасянето на традиционното познание с новите методи на изследване. Тази процедура представлява опит да се създаде връзка между митичната и символичната мисъл и естествените науки, следователно за синтезиране на древната астрологическа традиция със съвременните психологически схващания…

За разлика от традицията, която повече или по-малко иска да тълкува съдбата, моето начинание се състои в тълкуване на съдбата въз основа на соматопсихичното предразположение или нрава на човека… Интерпретацията на самата рождена диаграма и на житейските събития става по-лесна и по-разбираема, ако човек започне от осъзнаването, че всяко действие е родено от определена емоционална структура и обратно, всяко събитие предизвиква емоционална реакция…”
Рейнолд Ебертин

Книги, подобни на "Комбинацията на звездните влияния"

Бърза и надеждна прогностика. Приложна космобиология
-5%

Бърза и надеждна прогностика. Приложна космобиология

Рейнолд Ебертин

9.50 лв.
Транзитите - кои са подходящите за вас дни
-5%

Транзитите - кои са подходящите за вас дни

Рейнолд Ебертин

10.45 лв.
Астрологическо лечение
-5%

Астрологическо лечение

Рейнолд Ебертин

15.20 лв.
Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Рейнолд Ебертин

Коментари за "Комбинацията на звездните влияния"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах