Абонамент за бюлетин
Кая

Кая

ISBN: 9786199128503
Издател: Многоточие
Издадена: 2019
Брой страници: 246
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 15.99 лв.
Цена: 15.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Една жена губи живота си, за да даде шанс друг живот да промени хода на историята. Това е началото на пътя на Кая – жената, чиято мисия е да донесе баланс сред човечеството.

Родена в недрата на пустинята Наска, най-загадъчното място на планетата, Кая е различна. На границата между съвършенство и свръхестествено, способностите на младото момиче привличат вниманието на тайна организация.

Благодарение на таланта си и техните задкулисни машинации, скоро Кая се превръща в световна знаменитост. Публичният ѝ образ на музикална звезда е идеалното прикритие за дейността ѝ като таен агент на организацията.

Мисиите на Кая я изправят срещу Тъмните – таен орден, чиято цел е да контролира световната политика и да наложи матриархат. В битката с тях, Кая ще се изправи срещу още по-могъщи сили, които са готови да унищожат човечеството, за да спасят Земята. И в тези сили се крие най-голямата тайна – тази за нейния произход...

Във всяка конспиративна теория има зрънце истина. Има ли прототип организацията Z в реалния живот? Може би не, но приликата със задкулисните политически игри, на които ставаме свидетели всеки ден, е поразителна…

-----------------

Анна Палазова е момиче от малък град с романтично име. От години живее във Варна. Нейна творческа страст е писането. Никога не е участвала в литературни конкурси, защото не вярва на подобни форми на оценяване. Веднъж обаче се поддава на изкушението, но не отговаря на условията – преминала е възрастта за участие. Подписва и изпраща есето с името на брат си, който е отличен с национална награда.

Анна поддържа собствен блог, посветен на успеха и жените. Автор е и в сайта Lifebites.bg. През деня работи в IT компания, където отговаря за администрация и финанси, а вечер пише, за да постигне мечтата си да бъде писател. Бяга от стреса на деня като танцува и се омъжва за човек, който споделя увлечението ѝ. "Кая" е дебютният й роман.

Книги, подобни на "Кая"

БАСЕЙНЪТ, както и други разкази за любовта

БАСЕЙНЪТ, както и други разкази за любовта

Ангел Г. Ангелов

14.95 лв.
Хан Крум

Хан Крум

Димитър Мантов

10.00 лв.
Мракът на вампира, книга 2

Мракът на вампира, книга 2

Милен Хальов

17.90 лв.
Машина за пуканки

Машина за пуканки

Михаил Стоянов

16.00 лв.
Кара Тепе. Пътят на Васила

Кара Тепе. Пътят на Васила

Десислава Илкова

17.00 лв.

Други книги от Анна Палазова

Коментари за "Кая"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах