Абонамент за бюлетин
Имуните
-10%

Имуните

ISBN: 9786191515806
Издател: СофтПрес
Издадена: 2020
Брой страници: 24
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 21.50x21.50
Корична цена: 5.99 лв.
Цена: 5.39 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, За най-малките, Занимателни и образователни
Знаеш ли, че ти, който си малко или пък повече от метър висок, си ЦЯЛ КОСМОС за някого? И то не само за твоите мама и татко – за тях наистина си цяла вселена. Ти си голям като космос за едни малки същества, които живеят в твоето тяло. Наричат се имуни. Макар да са толкова мънички, че 50 от тях могат да играят футбол върху песъчинка, имуните са истински супергерои. И като всички супергерои са на страната на доброто – защитават теб.
Тази книга ще те поведе на чудно пътешествие в света на имуните. Тук ще се запознаеш с малката Здрава и с нейния баща доктор Лимфъл, ще се качиш на високоскоростна совалка с генерал Фагоцитoне и ще се изправиш в битка срещу лошите вирусианци. Ще срещнеш и Васил – детето, което имуните се опитват да защитят. Готов ли си да разбереш защо? Имуните те очакват.
В „Имуните” авторката Милослава Абаджиева и художничката Стела Стаменкова-Дин умело преплитат приказните приключения с реалните факти. Чрез историята на симпатичните имуни и лошите вирусианци малките читатели добиват първи знания за имунната система и се учат колко важни са добрата хигиена и полезната храна за човешкото здраве.

--------------------------
Милослава Абаджиева е криейтив лидер в рекламна агенция, майка на две деца, но преди всичко човек, който не спира да учи и търси. Завършила е курс по творческо писане на разкази на английски език и обича да измисля истории, които преразказват света по разбираем за децата начин.

Стела Стаменкова-Дин обича магическия свят на хубавите детски книжки. Работи като арт директор и илюстратор и вярва, че вдъхновението дебне отвсякъде, стига просто да държиш сетивата си отворени и да не забравяш как да се радваш на живота като дете.

Книги, подобни на "Имуните"

Арктически гъски

Арктически гъски

Милослава Абаджиева

16.00 лв.
ЖАБЧЕТО КВАК

ЖАБЧЕТО КВАК

6.99 лв.
ПОНИТО ТРОПЧО

ПОНИТО ТРОПЧО

6.99 лв.
БУХАЛЧЕТО БУХИ

БУХАЛЧЕТО БУХИ

6.99 лв.
ТАРАЛЕЖЧЕТО ЖОЖО

ТАРАЛЕЖЧЕТО ЖОЖО

6.99 лв.

Други книги от Милослава Абаджиева

Коментари за "Имуните"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах