Абонамент за бюлетин
Изкуството да четем по лицето
-10%

Изкуството да четем по лицето

ISBN: 9789547833050
Издател: Locus
Издадена: 2020
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 20.70 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
Лицето разкрива всичко. От хилядолетия по цял свят се практикуват различни техники за четене по лицето, а днес вече те имат и научно обяснение. Умението да разчитаме лицата ни помага по-ясно и задълбочено да разберем себе си и другите. Нашите униклани черти, белези, оттенък на кожата, микроизражения и мимики ни дават прецизни сведения за вътрешното и външното ни състояние - физическо, емоционално, умствено, здравословно.

Лицето е първият ни език от самото раждане. Родени сме с интуитивната способност да разчитаме и интерпретираме чувствата и израженията на хората около нас.
Изтъкнатиятият експерт Ерик Стандоп разкрива силата на тази вродена способност, споделя личния си опит, както и много истории, доказващи мощта на този единствен по рода си език. Авторът използва комбинация от три различни школи на физиогномиката и с научна точност разгадава и най-слабо доловимите микроизражения. Стандоп е усъвършенствал умението си да разчита личността, характера, емоциите и дори здравословното състояние на хората просто като наблюдава лицаа им.

Тук са посочени конкретните начини, по които можем да използваме четенето по лице в различни сфери – за успех в бизнеса, отношенията, здравето, любовта... Примерите са придружени от детайлни черно-бели илюстрации, чрез които лесно да разпознаваме значението на многобройни черти и форми на лицето. Книгата е уникален пътеводител в древната наука на четенето по лице, чрез която да погледнем под повърхността и да постигнем задълбочено разбиране и знание.

По време на работата ни в ЦРУ непрекъснато ни се налагаше да правим поведенчески анализи на хора. Същото правим и сега в частния сектор и личния живот. Винаги го има фундаменталният въпрос: “Кой е този човек?”. С времето се убедихме, че традиционният подход към него може да е пагубен. В тази завладяваща книга Ерик Стандоп ни предоставя решението – нетрадиционното, неоспоримото изкуство на четенето по лице.

Фил Хюстън, дългогодишен служител на ЦРУ

Книги, подобни на "Изкуството да четем по лицето"

По-леки

По-леки

Йънг Пуебло

19.90 лв.
Оптимистът срещу песимиста

Оптимистът срещу песимиста

Бертолд Гунстер

19.99 лв.
Да пробудиш героите в теб

Да пробудиш героите в теб

Каръл Пирсън

28.90 лв.
Да пробудиш героите в теб - твърда корица

Да пробудиш героите в теб - твърда корица

Каръл Пирсън

32.90 лв.
Не бягай от трудното
-10%

Не бягай от трудното

Стив Магнес

17.96 лв.

Други книги от Ерик Стандоп

Коментари за "Изкуството да четем по лицето"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах