Абонамент за бюлетин
Дъщери на съдбата

Дъщери на съдбата

ISBN: 9789542610250
Издател: Хермес
Издадена: 2011
Брой страници: 480
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 14.95 лв.
Цена: 14.95 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Чиклит
Войната на модна династия Мелвил

Красивата Кейти се влюбва в собственикa на престижната модна къща "Мелвил". Уилям е чаровен, богат, властен и... щастливо женен. След вълшебна вечеря в "Риц" двамата се отдават на страстта си, но блаженството им не трае дълго. Уилям се връща при съпругата си, а Кейти запазва спомена за бурната им любов, плод на която е дъщеря им Кейтлин.

Шестнадесет години по-късно, след смъртта на майка си, Кейтлин се установява в имението на семейство Мелвил. Там я очакват изисканата и сдържана съпруга на баща й и двете враждебно настроени законни дъщери на Уилям – Елизабет и Амбър.
Трите момичета са наследнички на "Мелвил". Зад бляскавата им фасада на богати и преуспели красавици се крие тъмна тайна, която заплашва да разруши семейството им.
Умната и амбициозна Елизабет умее да манипулира мъжете, с изключение на единствения, на когото държи: собствения си баща.
Надарената с ангелска красота Амбър започва многообещаваща кариера на модел. Пристрастеността й към нощните клубове, лошите момчета и забранените удоволствия обаче я тласка към дъното.
Наивната Кейтлин полага неимоверни усилия да се впише във враждебната аристократична среда, белязана от интриги и предателства. Креативната млада жена завършва престижна дизайнерска школа в Париж и започва свой собствен бизнес.
Елизабет, Кейтлин и Амбър преследват мечтите си, които ги отвеждат в коренно различни посоки. Но когато "Мелвил" е заплашена от разорение и баща им се нуждае от тях, трите загърбват различията си. Защото колкото и далеч да стигнеш, не можеш да скъсаш връзките със семейството си.
Тара Хайланд започва работа по дебютния си роман още през 2004 г. След шест години упорит труд и неимоверни усилия, "Дъщери на съдбата" се появява на бял свят през 2011 г. Авторката признава, че макар да харесва и трите си героини, Елизабет е безспорната й любимка. Интелигентна, свръхамбициозна и силна, Елизабет не се страхува да се бори за това, което иска.


Любопитно:

Авторката споделя кои холивудски актриси и известни личности вижда в ролите на Елизабет, Кейтлин и Амбър:

Винаги съм си представяла Елизабет като Сара Мишел Гелар – нежна, чаровна, но не типичната красавица.

Кейтлин е земна, естествена и секси, подобно на Лив Тайлър. Представям си Кейтлин като Лив в ролята на Арвен от 'Властелинът на пръстените", но с близо десет сантиметра по-ниска.

Амбър е дарена с ангелска красота, но в същото време в нея има нещо диво и непокорно. Смятам, че рок принцесата Аврил Лавин се доближава най-много до образа на Амбър.

Книги, подобни на "Дъщери на съдбата"

Един миг
-5%

Един миг

Беки Хънтър

19.86 лв.
Какво си пожелаваш
-10%

Какво си пожелаваш

Катрин Сентър

19.80 лв.
Идеална Коледа в Париж

Идеална Коледа в Париж

Манди Багот

19.90 лв.
Емили в Париж
-10%

Емили в Париж

Катрин Каленгула

4.50 лв.
Какво правех, докато вие раждахте деца
-10%

Какво правех, докато вие раждахте деца

Кристин Нюман

16.20 лв.

Допълнителни материали Други книги от Тара Хайланд

Коментари за "Дъщери на съдбата"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах