Абонамент за бюлетин
UFO: Aftermath

UFO: Aftermath

Издател: Cenega
Издадена: 2006
Корица: Твърда
Размери: 13.50x20.50
Корична цена: 19.95 лв.
Цена: 19.95 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Компютърни игри
За пореден път ни се поднася апокалиптичната визия, че първата среща с чуждопланетен интелект най-вероятно би ни била и последна. Защо не може пришълците просто да са дружелюбни и остроухи, а трябва да са с големи глави, странен цвят на кожата и злобен нрав? Защото трябва да има от кого да спасяваме човечеството. Пък и кой ще бие път до нашата забутана планета, само за да каже: “Идвам с мир”.

И за какво точно става дума този път?

Годината е 2004-та, датата е 25-ти май. Явно става дума за събития, на които ще станем свидетели след няколко месеца… Неидентифициран летящ обект се установява в околоземна орбита. Пренебрегвайки всичките ни дружелюбни опити за комуникация, той освобождава няколко облака спори в горните слоеве на атмосферата. Въпросните микроорганизми се размножават светкавично до такава степен, че не след дълго покриват всичко в мрак. Седем дни по-късно спорите започват да се сипят по земята смъртоносен дъжд, заличаващ огромна част от живота на планетата.
Но както знаем, хората са инат същества. Малцината преживели иноземния апокалипсис бързо започват да се обединяват в различни групировки с една идеална цел – оцеляване. Като член на една от по-големите, сериозни и амбициозни организации, поставила си за задача и отблъскването на нашествениците, на вашите плещи пада честа да създадете и ръководите елитен отряд, изпълняващ различни мисии в името на човешката раса.
Първоначално трябва да решите дали стартовата ви база ще е в Америка, Европа или Азия. После раздавате на двамата нещастни дебили под ваша команда жалката екипировка, с която разполагате в началото, и сте готови да си трошите главите. Разбира се с пушка тип помпа, Uzi и няколко гранати няма как да се противопоставите на технологично превъзхождащия ви враг, но пък спокойно може да се разправите с уродливите изчадия, плъзнали по земята след катастрофата. По-прилично въоръжение се намира сравнително бързо, брони - също. Не след дълго ще разполагате със внушителен арсенал.

Свежи попълнения от жива сила

периодично желаят да се присъединят към отряда, така че освен ако не сте безразсъдни, винаги ще има кой да пратите в битка.
Всеки боец има шест основни показателя, от които се определят един куп вторични качества. Разликата между опитния войн и новобранеца е осезателна. Освен с подобряването на първичните показатели при качване на нива, вторичните умения могат да се покачат и със специализирани тренировки в базата. Снайперист, медик, разузнавач, учен… Разумно е поне първоначално всеки боец да наблегне на точно определено умение.
Мисиите са най-разнообразни, макар и почти всяка да може да се сведе до простичкото “обезвреди всеки неендемитен за планетата екземпляр”.

Книги, подобни на "UFO: Aftermath"

Коментари за "UFO: Aftermath"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах