Абонамент за бюлетин
Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище
-10%

Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище

ISBN: 9789549696684
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2015
Брой страници: 360
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 17.95 лв.
Цена: 16.16 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Мениджмънт
Искате да основете свой собствен бизнес? Да подобрите лидерските си умения? Да почерпите вдъхновение от един от най-изявените и уважавани предприемачи и бизнес лидери? Ричард Брансън е тук, за да ви даде всички отговори и с присъщия си искрен, убедителен и мотивиращ стил представя на вниманието ни бизнес съвети и принципи, базирани на дългогодишния му опит като собственик на имерията „Върджин“.

Завладяваща и достъпна, „Like a virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище“ е книга за всеки предприемач! Брансън аргументира съветите си с интересни резултати от проучвания и автобиографични бележки, които грабват от първата страница.

- New Business Review
-----------------

В най-новата си книга, „Like a virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище“, Брансън споделя натрупаните през годините мъдрост и опит, благодарение на които в момента е един от най-успелите и уважавани предприемачи в света. От ценни препоръки как да постигнем успех в бизнеса до конкретни предложения как да се справим със световната финансова криза, в тази книга са събрани най-добрите му съвети за това как се прави бизнес.


Хората, които ми пишат, търсят от мен съвет за различни неща: от основаването на нов бизнес до закриването на предишния, от наемането на служители до уволнението им и – което е доста забавно – за всичко, което им хрумне. Имайки предвид моето схващане, че бизнесът освен работа е и забавление, границата между работата ми и личния ми живот понякога леко се размива: същото важи и за въпросите, които получавам!

Тъй като никога не съм работил за други хора, тази книга е написана през погледа на един основател на собствен бизнес. Съветите, които давам обаче, са подходящи за всички, изправени пред предизвикателството да работят в сферата на бизнеса.

- Ричард Брансън
----------------------

„Like a virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище“ е наръчник, подходящ както за начинаещите, така и за по-опитните предприемачи, тъй като описва проблеми от сферата на бизнеса и техните евентуални решения стъпка по стъпка по кратък, ясен и увлекателен начин. Ричард Брансън не изневерява на стила си и предоставя на читателите свежи и провокативни идеи, касаещи маркетинга, връзките с обществеността и вътрефирмената комуникация. Върнете се във времето заедно с Брансън и преживейте първите му разочарования като предприемач и множеството му успехи, които го изстрелват на върха в бизнеса. Ричард Брансън никога не е учил в бизнес училище и не съжалява за това, защото днес може да ви предложи алтернативното си обучение.

Добре дошли в бизнес училището на Ричард Брансън!

--------------------

Ричард Брансън е световноизвестен предприемач, оприличаван от много анализатори като „икона на съвременния бизнес“. Той е основател и президент на „Върджин Груп“ – уникално действаща система от около 300 компании, обединени под общо лого, но всяка действаща като самостоятелна единица. Доказателства за бизнес гения на Брансън са следните факти:

•Върджин е една от най-успешните марки в света и първата „марка за начин на живот“.
•Върджин Груп е най-голямата група от частни компании в Европа.
•Върдин Галактик е първата компания за космически туризъм в света.

Брансън е известен с нетрадиционния си бизнес стил, ексцентричните си рекламни инициативи, а също така и със склонността си към естремните изживявания например околосветско пътешествие с балон, опит за прекосяване на Атлантически океан с моторница и много други. „Смелите не живеят дълго, но предпазливите изобщо не живеят“ е житейският му девиз, а „Майната му! Да го направим!“ – основен бизнес подход. „Like a virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище“ е петата му книга, издадена на български език.

Досега от същия автор:
„Как изгубих наивността си“
„Майната му! Да го направим“
„Бизнес отвъд ограниченията“
„Бизнесът на бъдещето“

Книги, подобни на "Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище"

Методът Virgin
-10%

Методът Virgin

Ричард Брансън

16.20 лв.
Бизнесът на бъдещето
-10%

Бизнесът на бъдещето

Ричард Брансън

16.20 лв.
Бизнес отвъд ограниченията
-10%

Бизнес отвъд ограниченията

Ричард Брансън

16.20 лв.
Ръководство на ефективния мениджър
-5%

Ръководство на ефективния мениджър

Д-р Владислав Цветанов

37.91 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.

Допълнителни материали Други книги от Ричард Брансън

Коментари за "Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах