Абонамент за бюлетин
Girl Code
-10%

Girl Code

ISBN: 9789549696837
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2017
Брой страници: 176
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
Силните и успели жени не чакат вдъхновението да ги удари като гръм, а се превръщат във вдъхновение за самите себе си.

Всеки ден се сблъскваме с негативизма, завистта и съперничеството. Какво би станало обаче ако се освободим от страха и всички предразсъдъци, които не ни позволяват да се развиваме, и започнем да си помагаме? Запознайте се с невероятните истории на дамите, разгадали тайния код на женския успех, и открийте онова място в себе си, където всичко е възможно.

Girl Code е предназначена за дамите предприемачи, за професионалистките, за жените, които ходят на работа, но допълнително развиват собствен бизнес, както и за тези, които искат да се усъвършенстват.

Книгата включва интервюта с невероятни представителки на женския бизнес, лидери в своя бранш, които живеят според описаните правила. Всички те са доказателство за онова, което можете да постигнете, ако повярвате в себе си и превърнете женската си сила в част от своя успех.

Припомнете си трудностите, които сте преодолели, и използвайте тези спомени, за да се убедите, че можете да направите и да бъдете всичко, което пожелаете.

Само с няколко дребни промени в начина на мислене можете да разбиете „кода на женския успех“ и да се превърнете в по-щастливи, удовлетворени и уверени жени с кариера. Няма нужда да криете информация, връзки или прозрения. Мъдростта ви е дадена, за да се споделя.

Girl Code няма да ви научи как да изградите компания за милиони. Няма да ви разкаже за системи и операционни процеси. Но ще ви научи как да вярвате в себе си, как да установите връзка с вътрешния глас, питащ „защо“, как да изкорените завистта и в крайна сметка да овладеете силата на общуването. Защото това е целта на живота и бизнеса.

------------------

Кара Алвил Лейба е авторка на бестселъри, сертифициран лайф коуч и основател на TheChampagneDiet.com. Бляскавият й модел за самопомощ привлича хиляди жени, които се включват в нейните семинари и търсят лично съветите й. Кара е автор на статии в Glamour, Shape, PopSugar, Cosmopolitan, Marie Claire, MSN.com и The Daily Mail. Участва в телевизионни предавания по много национални и регионални телевизии в САЩ.

-------------------

Истински се насладих на това четиво. В момента имам силно желание да се самоусъвършенствам и съм прочела доста подобни книги, но мога да кажа, че тази е една от любимите ми. Вероятно е така, защото това е една книга написана от жена за жени. Тя е изключително опълномощаваща и хубава, с много вдъхновение и изключително позитивна гледна точка за това как да се справяме с тези които ревнуват и мразят!

Читателско мнение

Книги, подобни на "Girl Code"

Огън момиче
-10%

Огън момиче

Кара Алвил Лейба

10.80 лв.
Живей в кресчендо
-10%

Живей в кресчендо

Стивън Кови

18.00 лв.
Същото, както винаги
-10%

Същото, както винаги

Моргън Хаузел

16.19 лв.
Изгради живота на мечтите си
-10%

Изгради живота на мечтите си

Ричард Бандлър

20.70 лв.
Как да стигнете там, където искате да сте
-10%

Как да стигнете там, където искате да сте

Рубен Гонзалес

9.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Кара Алвил Лейба

Коментари за "Girl Code"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах