Абонамент за бюлетин
75 вкусни и здравословни десерта без захар и глутен

75 вкусни и здравословни десерта без захар и глутен

ISBN: 9786197342048
Издател: Вдъхновения
Издадена: 2017
Брой страници: 174
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 19.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Домакинство и хоби, Кулинария
С тази книга можете с чиста съвест да кажете "Дa" на десертите! Те отдавна не са само захар и брашно, а много вкус, много емоция и полезни калории, пълни с витамини, минерали и ценни микроелементи, които хранят не само сетивата и очите ни, но и тялото! Тук ще намерите оригинални и лесни рецепти, с които ще можете да постигнете така мечтания баланс между десерта и здравословната "диета". Сладките изкушения вече не са нещо нередно и нездравословно, чийто прием трябва да ограничаваме. Специалното приложение, което посочва хранителните стойности на десертите във всяка рецепта, е от полза за хората, които се придържат към нисък калориен прием, както и за тези с непоносимост към глутен, тъй като в рецептите се използват безглутенови брашна.

Диетата вече не е поредица от лишения, а въпрос на избор на подходящата рецепта. Суровите бонбони са лесни за правене и могат да привлекат вниманието на малчуганите, които ще имат възможност да открият един по-вкусен и по-здравословен свят - без захар. В "75 вкусни десерта без глутен и без захар" ще откриете още и мъфини, които са подходящи за ежедневната закуска на цялото семейството, както и торти, които заемат своето достойно място на празничната трапеза. Полезните свойства на продуктите, използвани в повечето рецепти, са представени на читателя, за да се убеди с фактите на науката колко ползи може да ни донесе един вкусен десерт. Не забравяйте, че основните съставки на рецептите в книгата, а според мен и във всяка кухня, са любов и грижа за здравето! Идеята за написването на "75 вкусни десерта без глутен и без захар" беше желанието да преобърна представите за здравословното, но и вкусно хранене. Надявам се да успея да ви я предам и тя да стане ваша движеща сила и мото в кухнята. Приятно готвене и добър апетит!

Книги, подобни на "75 вкусни и здравословни десерта без захар и глутен"

Децата и зоната

Децата и зоната

Катина Герова

36.00 лв.
Още 50 здравословни рецепти
-10%

Още 50 здравословни рецепти

Йоана Йокко

31.50 лв.
Неограничени
-10%

Неограничени

Росица Коцева

22.50 лв.
Методът на Глюкозната богиня
-10%

Методът на Глюкозната богиня

Джеси Инчауспе

22.50 лв.
Аюрведична кухня
-10%

Аюрведична кухня

Петя Илиева

22.50 лв.

Други книги от Елизабет Кирилова

Коментари за "75 вкусни и здравословни десерта без захар и глутен"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах