Абонамент за бюлетин
4-те ключа за постигане на цели

4-те ключа за постигане на цели

ISBN: 9786199146002
Издател: СамИздат
Издадена: 2019
Брой страници: 204
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 19.90 лв.
Цена: 19.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
В тази книга ще откриете тайната на 4-те ключа за постигане на цели. Те са част от системата “Приятел за цели”, която, прилагана във времето, ще ви покаже как да направите постигането на мечтите си неизбежно. Ще научите основните закони на целеполагането, както и важни стратегии като:

• Как да откриете кои са вашите истински цели;
• Как да спрете да отлагате и да започнете да действате;
• Как вместо дълги списъци със задачи да имате само една малка стъпка седмично и въпреки това да постигате по-големи резултати;
• Как да настроите система, която да ви подкрепя, така че да не отпадате от вече зададени цели.

Иван Цукев и Николай Трифонов са основатели на фондация „Приятел за цели“ и на едноименната система, която въвежда 4-те ключа за постигане на цели. Те провеждат уъркшопове на живо за поставяне на цели и водят подкаста „Приятел за цели“. Създатели са на единствения по рода си уебсайт Goal Buddy (https://goalbuddy.io/), който първоначално е англоезичен и насочен към целия свят, но впоследствие решават да преведат работата си и на български език.

---------------------
Иван Цукев знае как се постигат цели. Той е основател на Aula.bg – най-големия център за компютърни курсове онлайн с над 300 000 потребители и 100 000 фейсбук фенове. Иван е стартирал популярния блог „КАД Тайни“, проектантско бюро „ЦУКЕВ“ ООД, а още като тийнейджър основава mail. bg със съученик. Въпреки работата си по различни проекти Иван поддържа баланса в живота чрез системата „Приятел за цели“ – спортува 5-6 пъти седмично, обича да пътува поне веднъж на месец и да прекарва качествено време със семейство и приятели.

Николай Трифонов е възпитаник на СМГ и завършва елитната гимназия с пълно отличие. Още като ученик го привличат различни състезания и олимпиади, които отрано го въвеждат в света на постиженията. Влечението му към компютърните технологии определя както последващото му обучение в СУ „Св. Климент Охридски“, така и професионалния път в живота му. Паралелно с това интересът му към приложна психология и темата за постигане на цели му помагат да постига успехи в различни области на живота. Участва в създаването и изграждането на няколко успешни компании, като в тях заема ключова изпълнителна позиция. Николай е фен на спорта – обича да лети с парапланер, да кара уиндсърф, ски, планинско колоездене, бягане и т.н. Обича да пътува със семейството си и с приятели и да обикаля света. Системата „Приятел за цели“ му помага да следва мечтите си и да търси баланс в живота.

Книги, подобни на "4-те ключа за постигане на цели"

Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.
Как да живеем в ерата на тревожността
-10%

Как да живеем в ерата на тревожността

Франк Талис

23.40 лв.
Капанът на перфекционизма
-5%

Капанът на перфекционизма

Томас Къран

20.81 лв.

Други книги от Николай Трифонов

Коментари за "4-те ключа за постигане на цели"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах