Абонамент за бюлетин
3ds max 7 - Официален учебен курс от Discreet
-10%

3ds max 7 - Официален учебен курс от Discreet

ISBN: 9546853828
Издател: СофтПрес
Издадена: 2005
Брой страници: 800
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x23.50
Корична цена: 30.00 лв.
Цена: 27.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Дизайн
Добре дошли в Официалния учебен курс на Discreetв за програмата 3ds maxв 7 за 3D анимация! Приемете тази книга като свободен достъп до целия учебен и производствен опит на експертите по обучение и развойна дейност на Discreet. Уроците са съставени за самостоятелно изучаване с индивидуалното ви темпо или за обучение в курсове, ръководени от лектор-специалист по 3ds max 7. Те ще ви запознаят с основите на програмата и ще ви преведат през функциите за средно напреднали до нивото на уверени професионалисти. Тази книга отговаря на стандартите за обучение по основните и усъвършенствани функции, разработени за програмата за сертифицирани лектори на Discreet. Тези стандарти бяха съставени от експерти в изобразителната и анимационна индустрия, работещи с 3ds max 7 в своите професионални студия.

Книгата е организирана по учебни теми, посветени на анимация, моделиране, материали, осветяване и рендериране. В тях е заложена гъвкавост, така че можете да ги преминавате по реда, който е най-подходящ за вас. Кулминацията идва с един пълнообемен проект, който синтезира всички научени знания. Всяка секция разглежда една основна учебна тема на теоретично ниво и след това преминава към упражнения, в които пробвате саморъчно току-що научената концепция. В края на книгата ще сте научили основите и ще сте професионалисти с опит в 3ds max 7, готови да работите уверено в производствена среда.

Приложеният CD съдържа помощни модели, материали, текстури и анимации за 3ds max 7, за да можете да допълните своите упражнения.

Възползвайте се от високата производствена и учебна квалификация на разработчиците на учебните курсове на Discreet, специалистите по обучение и сертифицираните лектори, които участваха при създаването на това пълно ръководство.

Книги, подобни на "3ds max 7 - Официален учебен курс от Discreet"

Закони на UX

Закони на UX

Джон Яблонски

27.95 лв.
Adobe Photoshop 2022: Официален курс на Adobe
-5%

Adobe Photoshop 2022: Официален курс на Adobe

Конрад Чавез, Андрю Фокнър

33.25 лв.
SolidWorks Овладяване, том 3
-5%

SolidWorks Овладяване, том 3

Мат Ломбард

23.75 лв.
Дизайнерско мислене For Dummies
-5%

Дизайнерско мислене For Dummies

Кристиян Мюлер-Ротерберг

20.90 лв.
Тайните на CSS

Тайните на CSS

Лиа Веру

54.95 лв.

Други книги от Discreet

Коментари за "3ds max 7 - Официален учебен курс от Discreet"
Клиент - 18/12/2009
Мисля, че това е една от най-добрите книги за 3ds MAX на български език! Има доста подробни примери, а не само общи приказки, като някои други книги за компютърна литература. Ако сте начинаещ бързо ще навлезете в света на 3d.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах