Абонамент за бюлетин
18% Сиво
-10%

18% Сиво

ISBN: 9789542802778
Издател: Сиела
Издадена: 2008
Брой страници: 276
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Роман

"Един симпатичен луд българин в Америка, една торба прясна марихуана и безкраен път… От Мексико до Ню Йорк, през България на 90-те. Гангстери и любови, надежда и отчаяние, смях и тъга. Кино-история за всички нас – емигрантите от собственото си минало.

По пътя. Не на Джак, а на Зак. За да се намериш, трябва преди това да се изгубиш.
Романът на Захари е поредица от снимки с думи. Някои от тях - рентгенови.
Това е първата екшън-носталгия. Нов жанр безспорно! И като всяко първо нещо – зверски интересен."

Любен Дилов-син

Книги, подобни на "18% Сиво"

Рана
-10%

Рана

Захари Карабашлиев

20.70 лв.
Рана - твърда корица
-10%

Рана - твърда корица

Захари Карабашлиев

26.10 лв.
18% сиво
-10%

18% сиво

Захари Карабашлиев

16.11 лв.
Жажда
-10%

Жажда

Захари Карабашлиев

15.30 лв.
Опашката
-10%

Опашката

Захари Карабашлиев

17.01 лв.

Други книги от Захари Карабашлиев

Коментари за "18% Сиво"
Николай - 10/07/2010
Достатъчни ми бяха първите 3 страници за да се запаля по тази книга! "Безпорно е нов жанр" наподобяващ фейлетонен реализъм. Мога да помоля скептиците да се върнат към Алеко и Вазов, щом не са обедени, че нови изразни средства и нов начин за поднасяне на реализъма няма да им се отрази добре. Браво Зак!

Фани - 17/05/2009
Защо за почти всеки българсkи писател, където и да отори човек в нета, бил той млад или стар винаги има толкова много злоба от страна на хората по негов адрес? Дори и да е написал някой коментар, голям праз, четете книгата, а не се заяждайте.

Ники - 29/04/2009
г-н Карабашлиев да спре да си пише сам коментарите за собствените си книги под чужди имена. и то във всички сайтове за книги.

паламуд - 28/03/2009
Романът е убийствен! Не съм чел нищо по-добро от български автор. Чудя се на такива като Алекс. Дали наистина им липсва капацитет за нещо извън натуралистичните пасажи, или са просто злобари? А Илиана, нищо, че е с английско-скандинавска фамилия, явно не е посещавала уебсайтовете на други автори, щом си мисли, че западняците не правят всичко възможно да си продадат творбите.

Браво, Захари!

psyromantic somniferum - 24/03/2009
книгата много ми хареса,впечатли ме,изненада ме,не очаквах...
порнографските изказвания,който някой по-горе,предубедено и тъпоумно е преписал горе,далеч,ДАЛЕЕЕЧ не изчерпва интригуващата,не банална и не изтъркана история.
но това е мое мнение...

A. Попов - писател - 27/01/2009
На вниманието на автора! Един съвет: Не се впрягай толкова от отрицателните рецензии. Самия факт, че хората сядат да пишат означава, че са прочели книгата, което само трябва да те радва. На мен също не ми хареса романът ти, но мисля че това е напълно логично и обяснимо – аз съм на 42 г., а книгата както личи е писана основно за доста по-младите какъвто навярно си и ти. Гледай напред и не се терзай, че голяма част от читателската ти аудитория не е така възторжена както би ти се искало, защото за сметка на това имаш доста истински и предани съмишленици.

илиана - 22/01/2009
Дори и в Калифорния да отиде явно българина си остава българин! Знаете ли, че Захари Карабашлиев, автора на „18% сиво”, си е направил собствен интернет сайт, чието основно предназначение е да продава чрез него сам собствения си роман? Това е нещо нечувано! Никой истински добър писател не би постъпил по този начин. Никой! Заставам смело зад думите си, защото самата аз живея и работя в САЩ от много години и знам как мислят и постъпват хората тук.
Илияна К. Питърсън, Далас.

АЛЕКС - 19/01/2009
За да ме разберат всички онези които не се чели книгата, ще им посоча онова което неминуемо се набива на очи. Цитати от книгата: „Тя хвана магарето за неговия орган и започна да го мастурбира на сцената”, „Тънка струйка тръгна от задника ми”, „Бръкнах с пръст в дупето й”, „Накрая всичко свърши с една изцапана салфетка пред телевизора с порно филма”... Коментарите ще оставя на вас. Алекс, 24 г. от София

Светльо - 11/01/2009
Слаба книга и то много слаба!

Стоян Николов - 22/11/2008
Съжалявам, но романът се оказа доста слаб. Има история, но няма никаква поука. Простотия и то голяма. Тъжно е че подобна пошлост се харесва на младите...

стр. 1 от 2
1 2
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах