Абонамент за бюлетин
...за Здравето с Любов...

...за Здравето с Любов...

ISBN: 9786197426021
Издадена: 2019
Брой страници: 552
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 21.00 лв.
Цена: 21.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Медицина и здраве, Книги за здравето, Биографична литература
...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват... е Третата ни книга за Здраве, която по нищо, освен по Здравето, не си прилича с предидущите две: "Непрочетена книга за Здравето. Пятът на Промяната. Ние победихме рака!" и "21 дни да промениш Живота си!" Раждането на нашата Трета книга за Здраве ще затвори Първата ни Трилогия, която смело кръщаваме ПОБЕДА НАД ДИАГНОЗАТА РАК!

В първата ни книга ви разказахме за нашата история с диагнозата „рак“ и „Имате шест месеца живот!“. Разказахме ви за битките със страха и незнанието, с настървените настоявания на конвенционалната медицина и нашата лична вяра в различното. Разказахме ви и за нашите обещания към света, че, ако ни се случи нещо добро, ние обезателно ще разкажем за него на хората. Ето така се роди нашата първа книга за Здраве!

Болестта рак е и поводът, и причината днес вие да държите в ръцете си нашата трета книга. Едно откровено споделяне за Живота такъв, какъвто е – красив и грозен, благ и болезнен, бърз и бавен, спокоен и шумен, дързък и страхлив, самотен и жив… Или просто живот!

Във втората ни книга „21 дни да промениш Живота си“ споделихме с вас ценни знания за алтернативните методики и практики в борбата с болестите на нашето съвремие. През погледа на други наранени хора ви разказахме и за резултатите от нашата оздравителна програма – част от нашата житейска Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! Бъди промяната!“, на която посвещаваме дните си.

Дойде време да лекуваме заедно нашите мисли, емоции, отношение към случките в света и хората. Дойде време да останем сами със себе си и да се опитаме да разберем дали нашите несполуки, болезнени отношения и болестни състояние не са следствия на наранена ни душевност. Нека заедно се обърнем с лице към емоционалния ни свят, за да разберем повече за себе си и кое е може би онова „нещо“, което авторитарно възпрепятства житейските ни успехи.

Книги, подобни на "...за Здравето с Любов..."

Ева и ефектът на пеперудата или животът на едно момиче с автоимунно заболяване

Ева и ефектът на пеперудата или животът на едно момиче с автоимунно заболяване

Надя Петрова

15.00 лв.
Реанимирани случки
-5%

Реанимирани случки

Добрин Попов

7.60 лв.
32 мисли за здравето
-10%

32 мисли за здравето

Петър Дънов

3.60 лв.
Сили имам да се боря

Сили имам да се боря

Ирина Симитчиева

5.50 лв.
Смъртта на Бялата лисица

Смъртта на Бялата лисица

Анна Заркова

24.00 лв.

Други книги от Ади

Коментари за "...за Здравето с Любов..."
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах