Абонамент за бюлетин
Честна игра
-10%

Честна игра

ISBN: 9786191516506
Издател: СофтПрес
Издадена: 2021
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 17.99 лв.
Цена: 16.19 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
Уморени ли сте от безкрайния си списък със задачи? От големите и малки ежедневни задължения, които никога не свършват? Решението е „Честна игра“! С помощта на четири лесни правила и забавна игра с карти тази книга ще ви помогне да си осигурите време и възможност за онова, което обичате. И ще ви научи как да изградите балансирани и щастливи взаимоотношения у дома.

Всичко започва с един списък. „Глупостите, които правя“ – така го нарича Ив Родски и събира в него незаплатените и невидими дейности, които извършва в дома си ежедневно. Задачи, които изяждат времето й, разрушават хармонията в семейството и подкопават личното й себеуважение. Оказва се, че не е достатъчно само да ги запише и да ги обсъди със съпруга си. За да се справи с проблема, се нуждае от повече. Кариерата, любовта и здравият й разум зависят от това. Така се ражда „Честна игра“ – ефективна система, която ще ви спести време и нерви и ще ви предложи напълно нов начин за разпределяне на домашните задължения.

Родски интервюира над петстотин мъже и жени, за да дефинира невидимите, но осезаеми задачи в едно домакинство и ефикасното им изпълнение. С четири лесни за следване правила, 100 ясно определени задължения и символична игра на карти „Честна игра“ ще помогне на вас и вашата половинка да преобразите ежедневието си и да внесете хармония във всеки аспект – от миенето на чиниите до срещите с приятели.

Неслучайно Hello Sunshine, медийната компания на Рийз Уидърспун, избира „Честна игра“ за своя литературен клуб и нарича Родски „Мари Кондо на връзките“.

„Честна игра“ е спасително решение. Това, което губите в играта, са дългите списъци с неизпълнени задачи и психическото напрежение от опита да свършите всичко. Това, което печелите, е нов баланс у дома, успешни взаимоотношения с партньора и пълноценно отглеждане на децата ви, повече време за личните ви интереси, повече хумор и гъвкавост.

Иска се само да поиграете. Честно.

Книги, подобни на "Честна игра"

Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.
Как да живеем в ерата на тревожността
-10%

Как да живеем в ерата на тревожността

Франк Талис

23.40 лв.
Капанът на перфекционизма
-5%

Капанът на перфекционизма

Томас Къран

20.81 лв.

Други книги от Ив Родкси

Коментари за "Честна игра"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах