Абонамент за бюлетин
Цифрова фотография с iPhone
-5%

Цифрова фотография с iPhone

ISBN: 9789546564320
Издател: АлексСофт
Издадена: 2021
Брой страници: 264
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x23.50
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 23.75 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Изкуства, Фотография
Представете си, ако някой вземе същите фотографски техники, принципи и инструменти, които се използват от топ и професионалните фотографи, но ги прилага, като снима с iPhone. Представете си типа изображения, които ще можете да създавате, като използвате същите тези идеи. Е, най-накрая някой го е направил.

Най-продаваният автор в света за техники във фотографията е на път да разбие всички правила, като ви покаже как да прилагате същите техники, които топ професионалните фотографи днес използват, за да правят поразителни снимки. Ще научите точно как да използвате тези техники, за да създавате изображения, които хората просто няма да вярват, че можете да направите с телефон (но с качеството на камерата на iPhone, абсолютно можете!).

Скот изоставя езика на техническите термини и вместо това третира цялата книга така, сякаш сте само вие и той и сте излезли на фотосесия с вашите iPhone. Той използва неговият непринуден, простичък стил на писане, който е неговата запазена марка, за да ви помогне да отключите силата на вашия iPhone и да правите видовете снимки, които никога не сте мислели, че могат да бъдат направени с телефон.

В книгата ще откриете:
кои инструменти да използвате, за да правите портрети с професионално качество при всякакви светлинни условия;
как да създавате изумителни пейзажи, за които хората ще се кълнат, че сте уловили със скъп цифров SLR или безогледален фотоапарат;
доказани техники за позиране, които представят вашия обект в ласкателна светлина и карат всеки, когото снимате, да изглежда по-най-добрия начин на всяка снимка;
как да организирате и редактирате вашите снимки като професионалисти;
топ съветите на професионалистите за правене на страхотни снимки на всичко от цветя до предметна фотография, от фотография на храни до туристически снимки и всичко по средата.

Всяка страница обхваща една концепция, един инструмент или един трик, който да пренесе вашата фотография с iPhone от нивото на бързите снимки до онова, което ще накара семейството и приятелите ви да кажат "Чакай... ти ли си снимал това?!"

------------------
Скот Келби е награждаван автор, фотограф, гуру по обработката на снимки, най-продаваният автор на книги за фотографски техники, както и редактор на сп. "Photoshop User" и домакин на влиятелното седмично токшоу за фотография "The Grid". Скот е изпълнителен директор на онлайн обучителната общност за фотографи KelbyOne.com. Той води семинари за фотография по цял свят. Награждаван автор е на повече от 100 книги, включително "How Do I Do That In Lightroom?", поредицата "Тайните на цифровата фотография", "Тайните на цифровата фотография светкавици" и "Пейзажна фотография".

Книги, подобни на "Цифрова фотография с iPhone"

Туристическа фотография
-5%

Туристическа фотография

Скот Келби

31.35 лв.
Тайните на цифровата фотография
-5%

Тайните на цифровата фотография

Скот Келби

27.55 лв.
Пейзажна фотография
-5%

Пейзажна фотография

Скот Келби

23.75 лв.
Тайните на цифровата фотография, част 6: Светкавици
-5%

Тайните на цифровата фотография, част 6: Светкавици

Скот Келби

18.99 лв.
Най-доброто от Тайните на цифровата фотография
-5%

Най-доброто от Тайните на цифровата фотография

Скот Келби

33.24 лв.

Други книги от Скот Келби

Коментари за "Цифрова фотография с iPhone"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах