Абонамент за бюлетин
Храна, здраве и щастие

Храна, здраве и щастие

ISBN: 9789542618553
Издател: Хермес
Издадена: 2018
Брой страници: 232
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 20.00x28.50
Корична цена: 29.95 лв.
Цена: 29.95 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Домакинство и хоби, Кулинария
Любимите ястия на Опра

Прекрасна готварска книга с над 100 здравословни рецепти

Опра Уинфри никога не е крила, че е имала проблеми с храната. За нея тя е била както източник на удоволствие и утеха, така и причина за дългогодишна борба с наднорменото тегло. В „Храна, здраве и щастие“ Опра споделя рецептите, благодарение на които вече истински се наслаждава на храната.

Представените в книгата ястия са разработени в екип с любимите професионални готвачи на Опра. Бележките й към тях превръщат изданието в личен подарък за милионите й почитатели. Една от най-влиятелните и обичани жени в света ни допуска в живота си зад кулисите – и в кухнята си, – като освен изпитани рецепти, споделя спомени и истории за дългия си път към здравето и щастието.

Вкусни, здравословни и лесни за приготвяне – това са ястията, които Опра обича да приготвя у дома и да споделя с близки и приятели. Тук ще намерите семпли класически рецепти за задушено пиле и чили с пуешко, свежи предложения за паста „Примавера“ и ягодово сорбе, както и много други неустоими ястия. Всички те отразяват философията на Опра за храната: „Когато се храните съзнателно и разумно, вие подхранвате тялото и духа си. А това прави живота още по-вкусен!“.

Като допълнителен бонус, към всяка рецепта са предложени хранителните й стойности и количеството калории и смарт точки, за да се улесни изграждането и поддържането на здравословни хранителни навици.

-----------------------

През впечатляващата си кариера Опра Уинфри е създала безпрецедентна връзка с хората по света. Като водещ и главен продуцент на едно от най-гледаните и награждавани предавания – „Шоуто на Опра Уинфри“, тя забавлява, носи просветление и надежда на милиони зрители в продължение на двайсет и пет години.

Постиженията й като световен медиен лидер и филантроп са я превърнали в една от най-влиятелните и уважавани обществени личности на нашето време.

Книги, подобни на "Храна, здраве и щастие"

Децата и зоната

Децата и зоната

Катина Герова

36.00 лв.
Още 50 здравословни рецепти
-10%

Още 50 здравословни рецепти

Йоана Йокко

31.50 лв.
Неограничени
-10%

Неограничени

Росица Коцева

22.50 лв.
Методът на Глюкозната богиня
-10%

Методът на Глюкозната богиня

Джеси Инчауспе

22.50 лв.
Аюрведична кухня
-10%

Аюрведична кухня

Петя Илиева

22.50 лв.

Други книги от Опра Уинфри

Коментари за "Храна, здраве и щастие"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах