Абонамент за бюлетин
Хотелът на Алвин
-10%

Хотелът на Алвин

ISBN: 9789547714779
Издател: Кръгозор
Издадена: 2023
Брой страници: 264
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Любовни романи
Най-харесваният и посещаван хотел на остров Нантъкет е „Уитли“ – с елегантна основна сграда, редица от бели вили и дълъг частен плаж. Изграден и поддържан с любов от Алвин Уитли, хотелът е семейният бизнес на голямата фамилия. Братя, сестри, братовчеди, лели, всички работят там на различни длъжности под внимателния опитен поглед на осемдесетгодишния Алвин. Той обича всичките си деца и внуци, но това не му пречи да има точна и ясна преценка за тяхната работа и когато се налага, да прави драстични смени.

Паула е щастлива на счетоводната си позиция, но когато дядо й уволнява братовчедка й и предлага на нея мястото на главен мениджър, като вече е поканил и консултант да й помага, започват промени, които ще изменят посоката не само на нейния живот.Междувременно в хотела за дълга ваканция пристига красива млада жена, която крие своята истинска самоличност. Дори когато среща Ник – брат на Паула и заместник на главния готвач, и между двамата се зараждат чувства, тя не разкрива коя е. Предстоят интересни и вълнуващи дни за всички в хотела – и за гостите, и за цялата голяма фамилия Уитли. „Хотелът на Алвин“ предлага романтика, тайни, дегустация на вина и вкусно приготвена храна сред сърдечната атмосфера на семейство и приятели.

---------------

Памела М. Кели е автор на бестселъри на USA Today и Wall Street Journal. Родена е и живее в крайморския град Плимут, Масачузетс. Била е журналист и кулинарен блогър, преди да започне да пише романи. Обича да чете романтични истории, мистерии, трилъри, готварски книги, да се разхожда по плажа, да дегустира вино и да готви. На български език са преведени „Ресторантът на Роуз“, продължението „Коледа в ресторанта на Роуз“ и „Книжарничката в залива“.

Книги, подобни на "Хотелът на Алвин"

Невеста
-5%

Невеста

Али Хейзълууд

18.91 лв.
Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.
Тайната афера
-10%

Тайната афера

Ерика Джеймс

20.70 лв.
Сделка с дявола
-10%

Сделка с дявола

Елизабет О᾿Роарк

17.99 лв.
Неуместно
-10%

Неуместно

Ви Кийланд

17.99 лв.

Други книги от Памела Кели

Коментари за "Хотелът на Алвин"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах