Абонамент за бюлетин
Хороскоп 2007: Влиянията на звездите
-10%

Хороскоп 2007: Влиянията на звездите

ISBN: 9545294736
Издател: Колибри
Издадена: 2006
Брой страници: 512
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.50
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 9.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Астрология и нумерология
Има много начини да посрещнем и изпратим още една година от своя живот. Един от тях е: да разберем повече за себе си и за света наоколо. Това ще се случи, ако търсим връзките между събития, случващото се и предварителната ни нагласа. За целта е подходящо да се вгледаме първо в себе си, за да сме наясно със собствените възможности и сили преди да се втурнем да променя действителността, да разрешаваме проблемите, да сме щастливи и да сме заедно с онези, които обичаме или отглеждаме.
В този наш път през настъпващата, а защо не и през много следващи години, полезен съветник може да е книгата на френския астролог Крис Сьоме.
„Хороскоп 2007: Влиянията на звездите” е обширно издание, без да е изпълнено с безполезна, позната или неточна информация.
Неговият автор вече повече от две десетилетия разказва за звездите и техните въздействия от екрана и от страниците на изданията в своята родина.
За първи път българският читател ще се запознае с метода му да поднася с лекота и разбиране информация, която при друг подход би могла да засегне отсрещния човек.
Неговата книга за настъпваща 2007 година не може да се нарече еднодневка /или годишна/, тъй като съдържа страници, свидетелство за онова, което разкриват, прикриват или неохотно споделят с околните представители на всеки един от дванадесетте знака от Зодиака.
Наред с това, той се е постарал да обвърже въпросните полезни факти – както за всеки от родените под конкретния знак, така и за онези, на които им се налага всекидневно да общуват с тях, с влиянието на една от най-важните точки от хороскопа.
Асцендентът /или Изгряващият знак/ дава много допълваща, а в немалко случаи и основна информация за предпочитанията и съдбата на личността.
Как тези два основни показателя: рождено Слънце и Асцендент, се свързват на ниво дългосрочни, житейски прогнози и във връзка с предсказанията за следващата година ще разберете от страниците на „Хороскоп 2007: Влиянията на звездите.
За да бъде изданието, което сега държите в ръце още по-полезно и достъпно, всички места, където се е налагала корекция на примерите и на показателите във връзка с разликата в географските координати и часовите пояси между Франция и България, е направена от авторката на тези встъпителни думи.
Възползвайте се спокойно от предлаганата ви информация, без да се страхувате, че ще получите неверни или полуистински резултати.

Приятно четене и успешна Нова година!

Даниела Евстатиева

Книги, подобни на "Хороскоп 2007: Влиянията на звездите"

Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.

Други книги от Крис Сьоме

Коментари за "Хороскоп 2007: Влиянията на звездите"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах