Абонамент за бюлетин
Холистична психология

Холистична психология

ISBN: 9789547833364
Издател: Intense
Издадена: 2021
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 23.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа
Д-р Никол Льопера разработва комплект от практически инструменти за психологическо самоизцеление. Само за няколко месеца концепции като повторно родителство, интеграция на егото, травматични връзки и медитация върху вътрешното дете стават крайъгълни камъни по темата за психичното и соматичното здраве. Холистично-психологическото движение на д-р Льопера се превръща в истинска "Whole30"(програма за личностно развитие на психиката). Стотици хиляди читатели по цял свят се обединяват за постигане на най-трудната задача: създаването на най-добрата версия на себе си. Никол Льопера е холистичен психолог, който вярва, че доброто психично здраве е за всеки. Тя основава Центъра за осъзнато изцеляване във Филаделфия, където работи с индивидуални клиенти, двойки и семейства, включвайки в терапията си стомашно-чревното здраве, съня, движението, клетъчното здраве, убежденията и осъзнатостта.

Психичните разстройства са преобладаваща тема на разговор в днешно време. Тази книга е едновременно инструментариум и протокол за всекидневна работа по самоизцеление. Холистичната психология се фокусира върху ума, тялото и духа, с цел ребалансиране на тялото и нервната система, изцелявайки нерешени емоционални рани и създавайки съзнателна промяна. Д-р Льопера представя най-новите научни открития в областта на епигенетиката, стомашно-чревното здраве и поливагусната теория. Тя интегрира психологически концепции на базата на теорията за привързаността, травмата и подсъзнанието, за да създаде истински чудотворен наръчник.

Като клиничен психолог, д-р Никол Льопера често е била разочарована от ограниченията на традиционната психотерапия. Искайки повече за своите пациенти - и за себе си, - тя започва пътешествие на разработване на единна философия на психичното, соматичното и духовното здраве, която осигурява на хората интердисциплинарните инструменти, нужни за да се самоизцелят. След като самата тя преживява разтърсващи резултати, започва да споделя наученото с другите - и така се ражда "Холистичният психолог" - онлайн явлението с над три милиона последователи в Instagram - предлага революционен подход към изцеляването, в основата на който е способността на Аза да предизвиква трайна промяна. Авторката създава пространство за квантов скок в нашия човешки потенциал!

Книгата оглавява класацията на "New York Times", секция "Advice", "How-to", and "Miscellaneous".

Книгата е част от поредицата "Locus Spiritualis" на издателство "Intense".

Книги, подобни на "Холистична психология"

Как да си отгледаш викинг

Как да си отгледаш викинг

Хелън Ръсел

19.99 лв.
Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Подчинение на авторитета
-5%

Подчинение на авторитета

Стенли Милграм

19.86 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.

Други книги от Д-р Никол Льопера

Коментари за "Холистична психология"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах