Абонамент за бюлетин
Хиперион
-10%

Хиперион

Издател: Бард
Издадена: 2015
Брой страници: 992
Корица: Твърда
Език: Български
Корична цена: 39.95 лв.
Цена: 35.96 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Този том съдържа първите две книги от цикъла - "Хиперион" и "Падането на Хиперион". Най-предизвикателната фантастична сага на XX век!

Хиперион На планетата Хиперион, извън обсега на човешките закони в Хегемонията, дебне съществото, наречено Шрайка. Някои го боготворят, други се страхуват от него. А трети са се зарекли да го унищожат. Шрайка причаква всички в долината с Гробниците на времето, където огромни мрачни структури се движат назад в миналото. В навечерието на Армагедон, когато цялата галактика е във война, седмина поклонници се отправят на последно пътуване до Хиперион, за да търсят отговорите на неразрешените загадки в живота си. Всеки таи по една отчаяна надежда... и една ужасна тайна. А може би в ръцете на някого от тях лежи съдбата на човечеството!

Падането на Хиперион Докато Хегемонията се бие отчаяно в космоса срещу прокудените, които заплашват галактическото единство, седмината поклонници на планетата Хиперион водят собствена война в Гробниците на времето - загадъчния артефакт, който прикрива едно ужасяващо създание, чието освобождаване означава смърт за човечеството. Цикълът „Хиперион” се състои от четири романа – „Хиперион”, „Падането на Хиперион”, „Ендимион” и „Триумфът на Ендимион”, награждавани с „Хюго”, „Локус” и Наградата на Британската асоциация за научна фантастика. Четирите творби съвсем заслужено се нареждат сред шедьоврите на световната фантастика с несравнимото си въздействие и въображение. „Чиста поезия!

Хиперфантастиката, без която никой не може да мине!” Ню Йорк Таймс Бук Ривю

Книги, подобни на "Хиперион"

Децата на нощта
-5%

Децата на нощта

Дан Симънс

24.70 лв.
Ендимион
-10%

Ендимион

Дан Симънс

35.96 лв.
Илион
-10%

Илион

Дан Симънс

26.99 лв.
Ужас
-5%

Ужас

Дан Симънс

28.41 лв.
Ужас - твърда корица
-5%

Ужас - твърда корица

Дан Симънс

32.30 лв.

Други книги от Дан Симънс

Коментари за "Хиперион"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах