Абонамент за бюлетин
Хероин
-10%

Хероин

ISBN: 9786197280364
Издател: Атеа Букс
Издадена: 2017
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 12.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Една пратка хероин се превръща в „главен герой”, по следите на който хукват и „добрите”, и „лошите”. Ситуирано на нашенска земя, действието препуска през Европа и света. И кроткият провинциален главен сержант Милчо Милев, броящ часовете до пенсионирането си, дори не подозира докъде ще го отведе убийството на една жена. А когато на „тепиха” се появява и старият му приятел Ачо, вече нищо не е такова, каквото изглежда…

Умело заплетен сюжет, логично изградени образи, неочаквани обрати и още по-скандална развръзка – все добри залози за качествено и интригуващо четиво!

-------------------

Тодор Андонов е роден на 1.08.1959 г. в гр. Нови Пазар. Неговият житейски и творчески императив е: „Никога не се предавай!“ С него върви през годините на своя живот и преодолява трудностите му преди и след като напълно загубва зрението си през 1995 г. Завършил е българска филология, фирмен мениджмънт и психология в Шуменския университет. Работил е като художник, началник на телевизионен сервиз, учител по класическа китара, началник отдел и ръководител направление в производствено предприятие. Изпълнява в съпровод на китара свои песни, активист е на бард движението у нас. Сам си е тонрежисоьор и звукооператор. С ведрото си чувство за хумор дълго време повдига настроението на слушателите всеки ден като радиоводещ. Не приема орисията си на сляп като проклятие и трагедия, а като предизвикателство и активно консултира като психолог деца и възрастни.

В момента е журналист, писател и издател. Член е на Клуба на писателите криминалисти към СБП. Автор е на книгите: „Баща и учител на слепите”, „Като българи” (в съавторство със Станислав Симеонов – Шушу), „Осмият ден”, „Етюд с морени”, „Вариации в си бемол мажор”. Носител е на национални литературни и музикални награди. Два пъти печели втора награда на литературния конкурс за кратък криминален разказ „Атанас Мандаджиев” – през 2006 г. с разказа „Билярдната топка” и през 2008 г. с „Вариация за китара и труп”.

Книги, подобни на "Хероин"

Кварталът на писателите

Кварталът на писателите

Виктор Топалов

23.00 лв.
Възкресения

Възкресения

Колектив

20.00 лв.
Многото стаи на сърцето

Многото стаи на сърцето

Кристина Павлова

18.00 лв.
По следите на дявола

По следите на дявола

А. Д.

20.00 лв.
Всички същества на рамото ми - поезия

Всички същества на рамото ми - поезия

Станимир Семерджиев

15.00 лв.

Други книги от Тодор Андонов

Коментари за "Хероин"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах