Абонамент за бюлетин
Физическа и емоционална трансформация

Физическа и емоционална трансформация

Издател: СамИздат
Издадена: 2023
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 20.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
Програмата ФЕТ (Физическа и емоционална трансформация) включва работа на физическо и емоционално ниво заедно с лечебната гимнастиката „Актив Ситинг“. Тази програма има за цел да ви научи да слушате себе си и да се освободите от тежестта на страданията от миналото.

Коко Ковачев се занимава активно с кинезитерапия от 2003 година, а от 2015 година задълбочава своята работа в посока Приложна кинезиология. Създател е на метода “Актив Ситинг” и първата в България цялостна програма за физическа и емоционална трансформация – ФЕТ, базирана на Приложна кинезиология. В програмата ФЕТ (Физическа и емоционална трансформация) участват хиляди хора, които ежедневно променят живота си. С тази програма ще можете да рестартирате живота си, да се изчистите от емоционалните и физическите блокажи, да изградите увереност, сила и спокойствие.

За кого е подходяща тя? Ако търсите алтернативни и нелекарствени начини за подобряване на здравето си, ако търсите спокойствие и живот в хармония, тогава ФЕТ е точно за вас! Тази тримесечна програма е за хора, които искат да предприемат последователно необходимите действия, за да подобрят своето физическо и емоционално здраве. Може да работите в удобно за вас време от дома, офиса и дори парка.

Какво представлява програмата? Програмата ФЕТ включва работа на физическо и емоционално ниво заедно с лечебната гимнастиката „Актив Ситинг“. Тази програма има за цел да ви научи да слушате себе си, да разбирате своите емоции и да се освободите от тежестта на страданията от миналото. Това е процес, обучение, което ще ви даде стъпките за ежедневна работа върху себе си.

Програмата ФЕТ съдържа 6 модула и се фокусира над основни емоции като: страх, гняв, яд, обида, вина; както и обич, радост, щастие, увереност и самоуважение. Работата се състои в използването на утвърждения и практики, които Коко е систематизирал специално за да се справи със своя дисбаланс, както и с този на своите пациенти, а сега ще помогнат и на вас.

Програмата ФЕТ ще ви помогне да успокоите нервната си система и да приемате по-спокойно нещата, които ви се случват. Ще добиете повече увереност в себе си. Ще притежавате повече енергия и осъзнатост да погледнете от друга гледна точка на живота и ситуациите, с което да взимате по-адекватни и удовлетворяващи решения. Да си позволите да сте щастливи, обичани и да се радвате на живота, както го правят малките деца.

Всичко това е постижимо за всеки, който е решил да се променя и да поеме 100% отговорност за всичко, което му се случва в живота. Без обвинения и прехвърляне на отговорности към други хора. A най-хубавото в програмата ФЕТ е, че не е необходимо да вярвате в нея, а само да я изпълнявате редовно.

Книги, подобни на "Физическа и емоционална трансформация"

Как да си бъдеш сам терапевт

Как да си бъдеш сам терапевт

Ан-Елен Клер, Венсан Трибу

19.90 лв.
Пътят на стоика към богатството

Пътят на стоика към богатството

Дариус Фору

17.99 лв.
Всичко винаги е съвършено!

Всичко винаги е съвършено!

Франсоа Льоме

18.00 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Блажено дихание

Блажено дихание

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.

Други книги от Коко Ковачев

Коментари за "Физическа и емоционална трансформация"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах