Абонамент за бюлетин
Фанатично проучване на пазара
-5%

Фанатично проучване на пазара

ISBN: 9789546563910
Издател: АлексСофт
Издадена: 2020
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 23.75 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Най-добрият наръчник за отваряне на разговори за продажби и привличане на клиенти чрез възползване от социалното продаване, телефона, електронната поща, текстовите съобщения и студените обаждания.

Открийте какво е нужно, за да се превърнете в търговски суперзвезди!

"Фанатично проучване на пазара" осигурява на търговските представители, лидерите в продажбите, предприемачите и изпълнителните директори отварящ очите наръчник, в който ясно се обяснява какво, защо и как се случва зад най-важната дейност в продажбите и бизнес развитието - проспектирането. Бруталният факт е, че причина номер едно за провал в продажбите е празният клиентски канал, а кореновата причина за празния канал е провалът да се търсят клиенти постоянно. Като игнорират мускулите на проспектирането, много иначе компетентни търговски представители и организации за продажби постоянно се представят лошо.

С "Фанатичното проучване на пазара" като наръчник търговските представители могат да изоставят всички провалящи се стратегии и модни, неефективни подходи, които ги оставят разочаровани и не стигнали до никъде, както и да научат един безотказен метод за увеличаване на продажбите. Джеб Блаунт очертава своя иновативен подход за проспектиране, който работи за реални хора, в реалния свят, с реални потенциални клиенти.

Джеб Блаунт разкрива истинската тайна към уреждането на повече срещи и дори как да накарате потенциалните клиенти да се обаждат на вас при социално проспектиране. Неговата телефонна рамка в 5 стъпки ви дава силата да преодолеете съпротивата и възраженията. Научете как да удвоите обратните си обаждания с проста, но мощна техника за текстови съобщения и как да изградите увереността бързо да заобикаляте възражения, избягвания и инстинктивни отговори, като прилагате ефективна техника в 3 стъпки за обръщането им. "Фанатично проучване на пазара" включва и техники за създаване на убедителни, завладяващи електронни писма и текстови съобщения, които превръщат проспектите в клиенти.

Джеб Блаунт е признат като един от топ 50-те най-влиятелни лидери в продажбите и маркетинга от списание "Top Sales" и един от топ 30-те инфлуенсъри в света от списание "Forbes". Той е търсен ключов говорител и треньор, като съветва голяма част от световните компании-лидери и техните изпълнителни директори.

Книги, подобни на "Фанатично проучване на пазара"

Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.
Направлявай избора им
-10%

Направлявай избора им

Ричард Шотън

19.80 лв.

Други книги от Джеб Блаунт

Коментари за "Фанатично проучване на пазара"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах