Абонамент за бюлетин
Уроци с Мастера
-10%

Уроци с Мастера

ISBN: 9789543761708
Издател: Жануа '98
Издадена: 2018
Брой страници: 236
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 12.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
Двама от най-приближените до Мирзакарим Санакулович - Вадим Шишкин, старши преподавател по Системата на Норбеков и негов ученик за последните близо 20 години, и Жана Иванова - организатор на курсовете по Системата за България, изпълняват поредната си задача, дадена им от Мастера - да напишат съвместна книга, в която да разкажат, на достъпен за слушателите език, за опита си от срещите с него, за тренировките на интуицията, за откритията и новите знания.

В „Уроци с Мастера“ двамата споделят най-интересното от досегашния си съвместен път с Мирзакарим Санакулович - като негови ученици и близки. Книгата е наситена с лични истории, разкази от зали, походи и срещи на Клуба на Милионера. Тя е за онези, които търсят инструментите за по-добрия и пълен живот - тези, които се стремят към себеусъвършенстване и не се задоволяват с видимото, простото, ясното.

Предлагаме Ви откъс от увода на книгата:

„Това издание беше замислено като продължение на вече проведените с Мирзакарим Норбеков беседи. То не е за начинаещите, на които ще са необходими пространни обяснения. В „Уроци с Мастера“ ние споделяме всичко, за което е говорено по време на срещите ни с него – описваме изпробваните от нас тренировки и разказваме за осъзнатото след тях. Осмеляваме се да говорим за излизането от зоната на петочувствениците. Опитахме се в тези редове да поднесем занятията си с Мастера под формата на своеобразен учебник, който да послужи на стремящите се към знанието за инутицията, на хората, посветили живота си на служба на Твореца, като инструмент, като улеснение. Информацията в тази книга не е за широката аудитория, тя е експериментален опит – хартиено пособие за търсещите, за членовете на Клуба. Читателю, ако нещо не Ви е ясно, ако нещо остане за Вас непонятно, редакторският ни екип съжалява, че не може по по-обикновен начин да поднесе уроците с Мастера. Тези уроци са проведени в присъствието на много хора – и по време на срещите на Клуба на милионера, и по време на различните Работилници на успеха. Тук, в тези скромни близо 250 страници, ние изпълнихме поставената ни от Мирзакарим Санакулович задача – да споделим част от пътя си, да запишем разговорите си с него, да съживим ситуациите Мастерът даде разрешение да публикуваме всички тези моменти, като още в началото ни предупреди, че това няма да е лека задача. Защото обикновените „колбасоеди“ няма да се интересуват от въпросите и темите на книгата, a по-скоро ще ги използват като повод да коментират и да оплюват съдържанието ѝ.“

Книги, подобни на "Уроци с Мастера"

Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.
Предстоящото велико пробуждане
-10%

Предстоящото велико пробуждане

Боб Фрисъл

17.99 лв.
Езотериката на бъдещето - твърда корица
-5%

Езотериката на бъдещето - твърда корица

Брад Олсън

61.75 лв.
Езотериката на бъдещето
-5%

Езотериката на бъдещето

Брад Олсън

42.75 лв.
Светлина за българите, том 6: Новите схващания на ученика
-10%

Светлина за българите, том 6: Новите схващания на ученика

Петър Дънов

24.30 лв.

Други книги от Вадим Шишкин

Коментари за "Уроци с Мастера"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах