Абонамент за бюлетин
Убийство на живо
-5%

Убийство на живо

ISBN: 9789549625202
Издател: Ергон
Издадена: 2009
Брой страници: 408
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 13.99 лв.
Цена: 13.29 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Трилъри
Току що сключил триумфалната сделка на живота си, Ед Листър е повикан на телефона. Обаждането е от Флоренция, където дъщеря му Софи следва живопис, но не го търси тя...
Новината е кошмарът на всеки родител - Софи е намерена брутално убита. Италианската полиция няма отговор на нито един въпрос, вбесен и отчаян, Ед Листър е в безизходица. Той търси Саманта Меткалф - приятелка на Софи, - но Саманта не се явява на уговорената среща, а после в кратък имейл му отказва съдействие. Към съобщението е прикачена загадъчна покана: използвайки понякога компютъра на Саманта, Софи е посещавала уеб-сайт с адрес www.homebeforedark.net. "Можете да опитате там..."
Ед Листър влиза в сайта и ужасът го връхлита: той не само попада в странната къща-капан, натрапчиво изобразявана в рисунки на дъщеря му, но е поканен да присъства на убийство на живо:
"Радвам се, че успя да дойдеш, ПРИЯТЕЛЮ... Точно навреме за излъчването... Екшън на живо. Остани на линия и вкуси действителността..."
Но кое е действително? Кой кого преследва? Саманта Меткалф бяга от Ед Листър, защото тих глас по телефона я предупреждава да не рови около смъртта на Софи. Ед Листър не вярва на инспектор Морели и търси компютърен хакер от САЩ, който да открие създателя на сайта с мрачната къща. Амбициозният инспектор Морели не вярва на Ед Листър, защото открива нещо, което Ед не е споделил с никого - своя таен онлайн флирт с една жена от Ню Йорк, със странния и плашещ ник-нейм adorablejoker - „страхотен смешник". Смешникът е красивата Джели, но дали тя е тя и от кого получава любовни послания Ед? От кого получава електронни писма самата Джели - от Ед? Истински ли е Ед? Истинска ли е Джели? Кой е скрит в страшната тъмна къща, и какво иска? Виртуална реалност и реален живот се смесват в кървав коктейл, зад който се крие драма, по-мрачна от зловещия дом...

Приберете се вкъщи преди да е мръкнало. И не влизайте в сайта homebeforedark... ако не сте готови за "Убийство на живо".

Книги, подобни на "Убийство на живо"

Крадецът на изкуство
-10%

Крадецът на изкуство

Майкъл Финкъл

17.91 лв.
Дневникът на прислужницата
-10%

Дневникът на прислужницата

Лорет Ан Уайт

20.70 лв.
Пречупена светлина
-10%

Пречупена светлина

Джоан Харис

18.00 лв.
Един от нас се завърна, книга 3
-5%

Един от нас се завърна, книга 3

Карън М. Макменъс

18.91 лв.
Три живота седмично
-10%

Три живота седмично

Мишел Бюси

19.80 лв.

Други книги от Чарлс Маклейн

Коментари за "Убийство на живо"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах