Абонамент за бюлетин
Убийството е всичко
-5%

Убийството е всичко

ISBN: 9789543652303
Издател: Еднорог
Издадена: 2019
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 21.90 лв.
Цена: 20.81 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
„Дяволски хитро скроена загадка.“
Киркус Ривю

Какво се случва, когато един писател на криминални романи напуска своята „зона на комфорта“ и влиза в собствения си роман, за да разследва истинско убийство?

Съдбата среща Антъни Хоровиц, преуспяващ сценарист и писател, с ексцентричния, озлобен и самотен бивш служител на полицията Даниъл Хоторн.

Макар и уволнен от криминалната полиция, Хоторн често работи като консултант на бившите си колеги при особено сложни случаи. А случаят, в чието разследване е въвлечен и самият Хоровиц въпреки волята си, не е какъв да е.

Една пролетна сутрин Даяна Купър – заможна жена и майка на прочут актьор – посещава погребално бюро, за да поръча собственото си погребение. Шест часа по-късно тя е удушена с шнур за завеса в дома си. Небичайните обстоятелства налагат призоваването на Хоторн, а Хоторн търси писател, един нов доктор Уотсън, който да документира неговите случаи. Странностите около убийството на Даяна Купър съблазняват Антъни Хоровиц, но много скоро той се озовава в една история, която не е в състояние да контролира. Самият детектив има своите тайни, а разследването на истинско престъпление крие и истинска заплаха…

Антъни Хоровиц е един от най-популярните съвременни британски автори, радващ се на огромен успех и като сценарист, драматург и журналист. Той получава правото да заговори с гласа на сър Артър Конан Дойл, пишейки нови приключения на Шерлок Холмс. Хоровиц е сценарист на един от най-обичаните криминални сериали “Убийства в Мидсъмър“, на “Войната на Фойл“ и много други.

Книгата му „Мозайка от убийства“ е определена за „Най-добра книга на 2017“ от „Уошингтън Поуст“, „Ескуайър“, „Амазон“ и Националното радио на САЩ. През 2014 година Хоровиц получава Ордена на Британската империя за заслуги към литературата.

Книги, подобни на "Убийството е всичко"

Опашка от убийци
-5%

Опашка от убийци

Антъни Хоровиц

20.81 лв.
Нож в раната
-5%

Нож в раната

Антъни Хоровиц

23.66 лв.
Огледални убийства
-5%

Огледални убийства

Антъни Хоровиц

21.76 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.

Други книги от Антъни Хоровиц

Коментари за "Убийството е всичко"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах