Абонамент за бюлетин
Търговец на щастие

Търговец на щастие

ISBN: 9789542965497
Издател: Потайниче
Издадена: 2018
Брой страници: 240
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 15.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза
Това не е любовен роман, а книга за любовта. В оригиналния сюжет ще обикнеш историите за истинското приятелство, момчешките разговори, странните уроци за спечелването на мъжкото сърце и, разбира се, за съвършената любов. Ще срещнеш много истини за надеждата и добротата, разкрити чрез любовта. Ще попаднеш на чувства, на които може би ти е трудно да се довериш, но ще можеш да разчиташ на героите в книгата. Когато затвориш последната ѝ страница, ще си помислиш за някой специален за теб човек, а това е прекрасно, нали?

Книги, подобни на "Търговец на щастие"

Нечестивците се жалват пред Конституционния
-10%

Нечестивците се жалват пред Конституционния

Веселин Панайотов

27.00 лв.
Днес не ми се излиза
-10%

Днес не ми се излиза

Неда Узунколева

16.20 лв.
Не е лесно да си демон

Не е лесно да си демон

Божидар Бакалов

24.90 лв.
Успех или щастие
-10%

Успех или щастие

Калоян Кирилов

22.50 лв.
Няколко текста за любовта
-10%

Няколко текста за любовта

Яна Борисова

26.10 лв.

Други книги от Неделчо Димитров

Коментари за "Търговец на щастие"
Галия петрова - 08/06/2018
Преди две седмици благодарение на един пост открих тази книга и си я поръчах. Уж, беше просто обикновена съвременна книга, която ще прочета само, защото е българска и за мен трябва да се подкрепя българското изкуство.

Дори и не подозирах, че няколко случайност ще доведат до момента, в който една книга ще се запознае с мен, Ще ме обгрижи с любов и накрая ще ме промени докосвайки нежно обърканата ми и донякъде болна душа. Тъгата е била често част от живота ми и затова някой от думите на главния герой така силно ме докосваха, че да ги бях изразила сама нямаше да мога да почувствам какво изпитвам, колкото те.

Една книга, която те грабва и ти казва няма да ти говоря за любовни сюжети, а ще те науча на Любов...как да обичаш и как да не правиш най-честите грешки. Книга, която те учи, че за всичко на този свят ние си заплащаме, но в това няма нищо лошо, стига да знаеш правилните цени и стойност на нещата. "Търговец на Щастие" от Неделчо Димитров, не само че ми даде десетки съвети, но и ме научи, че едва ли има нещо по-ценно от приятелството. Всеки един от персонажите човек може да заобича изключително лесно. Събуждах се с техните разговори и заспивах с техните мисли. Исках да отида на онзи остров и да срещна човека, който би променил живота ми само чрез един разговор.

Книгата е с прекрасен сюжет, който вярвам, че заслужава да бъде екранизиран. И това ще стане! Има такъв глад за добри истории и в същото време такива таланти тънят в забвение :)

Не знам с какви думи да ви разкажа как една книга може лично да ти подреди разбитите ти парченца от сърцето, но в крайна сметка те ще се разбият пак, защото все някога страниците й ще свършат:)

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах