Абонамент за бюлетин
Тук съм преди теб
-10%

Тук съм преди теб

ISBN: 9786191503964
Издател: Колибри
Издадена: 2014
Брой страници: 280
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 12.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
„Тук съм преди теб” е роман за любовта, любовта като единение на телата и душите, върховен дар, и за трудността да бъде постигната. Когато не знаеш коя си и се луташ между чаровна лудетина, веща изкусителка, корав боец и принцеса, застинала в очакване на мечтания принц. Когато един коварен вътрешен враг те преследва и непрестанно ти внушава: „Не този, той не е за теб”. Когато в съзнанието ти живеят парливи спомени за вечно недоволната майка, която възприема майчинството като принуда и тегоба, за бащата, циганин със скитнишки дух, за поколения жени, скланяли покорно глава пред мъжката воля…

Емоционално бреме, което героинята на Катрин Панкол най-сетне съумява да осъзнае и да надмогне, да заглуши това обсебващо „Тук съм преди теб”, нашепвано в ухото й от всички онези, чиито житейски истории й пречат да прозре какво е истинската любов, да разбере и приеме себе си и другия. Роман за мъчните пътища към съкровеното аз и към интимния свят на човека насреща, към дълбините и висините на любовта, на щедрата, великодушна, освобождаваща любов.

-----------------

Катрин Панкол (родена 1954 г.) е завършила френска филология, преподавала е френски и латински, работила е като журналистка и е живяла е в Ню Йорк, където следва курсове по художествено писане в Колумбийския университет. Още първите два романа й спечелват известност и тя и се отдава само на писане. Издала е общо 15 романа, но най-известна е трилогията, която се открива с „Жълтите очи на крокодилите“, пожънала нечуван успех и изстреляла Панкол сред най-четените автори на нашето време. Следващите два романа с колоритни заглавия „Бавният валс на костенурките“ и „Катеричките от Сентръл парк са тъжни в понеделник“ затвърждават репутацията й. Панкол е преведена на 25 езика, а от книгите й са продадени над три милиона екземпляра.

Книги, подобни на "Тук съм преди теб"

Буболечка в кревата
-10%

Буболечка в кревата

Катрин Панкол

15.30 лв.
Три целувки
-10%

Три целувки

Катрин Панкол

18.00 лв.
Красив имидж
-10%

Красив имидж

Катрин Панкол

13.50 лв.
Muchachas 2
-10%

Muchachas 2

Катрин Панкол

16.20 лв.
Muchachas 1
-10%

Muchachas 1

Катрин Панкол

16.20 лв.

Допълнителни материали Други книги от Катрин Панкол

Коментари за "Тук съм преди теб"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах