Абонамент за бюлетин
Три новели
-10%

Три новели

ISBN: 9789542958048
Издател: Enthusiast
Издадена: 2011
Брой страници: 232
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 12.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Проза
ТУРИСТЪТ + 1

Той няма багаж. Нито лични вещи. Нито име. Но за пръв път през живота си той не пътува сам. Туристът е приет в едно дружелюбно семейство в германската провинция, където може да забрави за хладната самота на съществуването си и за смразяващата тайна на професията си. Но никога не може да забрави миналото си. И докато пътува назад в спомените към своето детство, той ще открие ключа към настоящето... но дали няма да изгуби себе си?

1800

"Интересна идея, която отваря широко вратите на класическата литература за парти културата на ремикса... Добре дошли в бъдещето на миналото."
Георги Неделчев

Необикновената история на Нейдън Романоф

Нейдън Романоф (1980 – 2020?) беше най-успешният и ексцентричен бизнесмен, предприемач и визионер на своето време. Започнал живота си в дом за сираци, той бързо се превърна в олицетворение на легендата за човека с необикновени способности, който използва съдбата си така, както гениалните музиканти използват инструментите си. Десетки емблематични бизнес проекти, стотици милиарди евро, два брака с международни звезди и три околосветски пътешествия по-късно, той напусна този свят по начин, който беше колкото трагичен, толкова и загадъчен. Тази книга е опит за отговор на въпроса какво се опитваше да ни каже Романоф с целия си живот.



За Богдан Русев

Богдан Русев (36) е един от най-популярните съвременни български писатели. Автор е на няколко сборника с разкази, две книги за деца и романите "Ела при мен", "Къщата" и "Туристът". Известен е и като преводач от английски език на творчеството на редица автори от световната литература като Ф. С. Фицджералд, Чарлз Буковски, Хънтър С. Томпсън, Брет Ийстън Елис, Том Робинс, Джон Гришам, Чайна Миевил.

Богдан Русев е възпитаник на Английската езикова гимназия в град Велико Търново, випуск 1994 г. През 1999 г. завършва висшето си образование в СУ "Климент Охридски", специалност English and American Studies. След дипломирането си през 2000 г. - специализация за магистърска степен в King’s College в Лондон, той започва кариера в областта на журналистиката и белетристиката. Бил е главен редактор в няколко големи български списания, творчески директор в рекламни агенции, сценарист на популярни телевизионни формати.

Книги, подобни на "Три новели"

Град под обсада
-10%

Град под обсада

Богдан Русев

17.09 лв.
Тронът на Алкирия
-10%

Тронът на Алкирия

Богдан Русев

16.20 лв.
Вечен град
-10%

Вечен град

Богдан Русев

16.19 лв.
P.S. Някой трябва да плати
-10%

P.S. Някой трябва да плати

Богдан Русев

13.41 лв.
Стаята
-10%

Стаята

Богдан Русев

13.50 лв.

Други книги от Богдан Русев

Коментари за "Три новели"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах